Pateikt, ka šī ir ļoti garda zupiņa,būtu nepateikt neko. Nu, patiešām ļooti, ļooti gardi! Un ar tik lielisku uzturvērtību!
Sastāvdaļas
1, 5 litri ūdens
400 g malta tītara fileja
1 neliels brokolis (300 g)
1  ziedkāposts ( 600g)
1 kālis ( 400 g)
20 g ķiploki
150 g tomāti cherry
50 g dažādi zaļumi ( dilles, pētersīļi, spināti)
50 g sarkanā karrija pasta (nu, jā, patīk man pikantāki ēdieni, bet variet šo arī nelikt, vai esiet prātīgi ar daudzumu, ja neesiet pikantu sajūtu cienītāji)
180 g kausētais siers “Dzintars Baltija”
Sāls, pipari, garšvielas pēc izvēles kas labāk patīk
Pagatavošana

1. Uzliek katlu ar ūdeni vārīties.
2. Tītara filejas maltajai gaļai pievieno sāli, piparus un ar mitrām rokām veido frikadeles. Liek tās verdošā ūdenī.
3. Pa to laiku sagriež kāli mazos kubiciņos un pievieno pie frikadelēm. Ķiplokus izspiež caur spiedi un pievieno turpat katlā.
4. Tālāk sadala rozetēs brokoli un ziedkāpostu. Sasmalcina zaļumus un sagriež tomātus uz pusēm.
5. Kad kālis un frikadeles jau apvārījušies, pievieno tomātus, ziedkāpostus, brokoļus, kausēto sieru un karrija pastu. Vāra gatavu.
6. Beigās pievieno zaļumus.
Uzturvērtība visai porcijai (3630 g brutto/ 3050 g netto) OB = 157 g, OH = 90 g, T = 27 g, kcal = 1222
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 39,3 g, OH = 23 g, T = 6,8 g, Kcal = 306
Uzturvērtība 1/5 no porcijas OB = 31,4 g, OH = 18 g, T = 5,4 g, Kcal = 244
Uzturvērtība 100 g
OB = 5,1 g
OH = 3 g
T = 0,9 g
Kcal = 40,1