Ir tik jauki sevi palutināt ar kaut ko tik vienreizēji gardu  un pēc būtības tik vienkārši pagatavojams, nesarežģīts ēdiens, bet garšo kā restorānā.
Sastāvdaļas
300 g vistas fileja
200 g rīsu nūdeles
200 g krēmsiers Philadelphia light (vai Garlic & Herbs)
100 g puravi
400 g zaļie zirnīši (saldētie)
20 g ķiploki
Sāls, pipari, garšaugi
Pagatavošana
1. Pagatavo vistas fileju- izvāra/grilē/sautē – kā jums labāk tīk. Atdzesē un saplucina pa šķiedriņām.
2. Uzvāra ūdeni un aplej rīsu nūdeles. ( p.s. es tās sagriezu smalkāk, kad tās bija jau gatavas. Lai vieglāk darboties ar dakšiņu…)
3. Pannā liek saldētos zaļos zirnīšus, puravu un ķiplokus – izsautē gatavus.
4. Pievieno pannā pie zirnīšiem rīsu nūdeles un krēmsieru. Pievieno sāli, garšvielas. Maisot sautē gatavu.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1220 g brutto) OB = 128 g, OH = 222 g, T = 32 g, Kcal = 1220
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 32 g, OH =64 g, T = 8 g, Kcal = 305
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 42,7 g, OH = 73,3 g, T = 10,7 g, Kcal = 407