Rīsu nūdeles ar vistas fileju, zaļajiem zirnīšiem un puravu
Ir tik jauki sevi palutināt ar kaut ko tik vienreizēji gardu un pēc būtības tik vienkārši pagatavojams, nesarežģīts ēdiens, bet garšo kā restorānā.
Sastāvdaļas
300 g vistas fileja
200 g rīsu nūdeles
200 g krēmsiers Philadelphia light (vai Garlic & Herbs)
100 g puravi
400 g zaļie zirnīši (saldētie)
20 g ķiploki
Sāls, pipari, garšaugi
Pagatavošana
1. Pagatavo vistas fileju- izvāra/grilē/sautē – kā jums labāk tīk. Atdzesē un saplucina pa šķiedriņām.
2. Uzvāra ūdeni un aplej rīsu nūdeles. ( p.s. es tās sagriezu smalkāk, kad tās bija jau gatavas. Lai vieglāk darboties ar dakšiņu…)
3. Pannā liek saldētos zaļos zirnīšus, puravu un ķiplokus – izsautē gatavus.
4. Pievieno pannā pie zirnīšiem rīsu nūdeles un krēmsieru. Pievieno sāli, garšvielas. Maisot sautē gatavu.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1220 g brutto) OB = 128 g, OH = 222 g, T = 32 g, Kcal = 1220
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 32 g, OH =64 g, T = 8 g, Kcal = 305
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 42,7 g, OH = 73,3 g, T = 10,7 g, Kcal = 407
Atbildēt