Jā, šī tortīte nav kaloriju skaitītājiem. Bet dažreiz, ja vajag un tam ir nopietns iemesls, tad es cepu arī šādas. Sev mīļajai un saviem dārgajiem ciemiņiem!  Grēcīgi salda un ļoti garda! Šokolādes un karameļu biskvīti, pa vidu bezē kārta ar riekstiem, sāļā karamele un mango – pasifloras džems, ko papildina maigais karameļu  krēms un samtainais Mascarpones-saldā krējuma krēms … 😋🥰
Sastāvdaļas (26 cm diametrs)
Šokolādes biskvītiem ar alu ( 1211 g brutto/820 g netto/ 730 g izmantot) 

250 ml alus Guiness
250 g sviests
100 g kakao
280 g a/l kviešu milti
350 g cukurs
2 olas
100 ml kefīrs (3,2 %)
1 tējk. soda (5 g)
16 g vaniļas cukurs
Karameļu biskvītiem (973 g brutto/730 g nett0/ 660 g izmantots)
5 olas
200 g cukurs
200 g a/l kviešu  milti
50 g kukurūzas ciete
90 g karamele (recepti sk.zemāk)
90 ml elļa
50 ml auksts ūdens
2 tējk. cepamais pulveris (8 g)
10 g vaniļas cukurs
1 tējk.kardamons
Bezē biskvītam (455 g brutto/344 g netto)
3 olu baltumi  (130 g)
200 g cukurs
1 ēd.k  g kartupeļu ciete (28 g)
100 g lazdu rieksti (grauzdēti)
Sāļajai karamelei (660 g brutto/ 630 g netto/ izmantots ~ 600 g)
300 g cukurs
300 ml saldais krējums 35%
60 g sviests
Mango – pasifloras džemam ( 851 g brutto /822 g netto svars / tortei izmanto ~ 500 g netto
2 mango (netto svars 600 g)
3 marakujas ( netto svars 75 g )
70 g cukurs
70 g ūdens
20 g pektīns
Karameļu krēmam (~ 1200 g netto )
500 g krēms mascarpone
400 g vārīts iebiezinātais piens
200 g krēmsiers Philadelphia light
150 g sviests
20 g pūdercukurs
Baltajam krēmam tortes virsmai, sāniem un dekoratīvajām rozītēm (380 g )
250 g krēmsiers Mascarpone
100 g saldais krējums 35%
20 g pūdercukurs
10 g vaniļas cukurs
Biskvītu piesūcināšanai
~ 150 g kafija
~ 15 g kļavu lapu sīrups (vai cits, bet nepārcentieties, jo torte pati ļoti salda)