Picture 057 Picture 059Picture 062Picture 058 Picture 063Kādu laiku ledusskapī gozējās trīs nelieli cukini. Pirms tam bija doma pagatavot atkal tās foršās “laiviņas”, bet šie tādi nelieli cukini man patrāpījās. Tad, nu izdomāju, ka varētu kādu sāļo našķi pagatavot. Domāts- darīts.

Pagatavošana
Sagriež cukini ripiņās. Sagatavo maisījumu no rudzu rīvmaizes, ķiplokpipariem, bazilika, sāls. Ripiņas apviļā maisījumā un kārto uz cepamās plāts. Cep ~180 grādos. Gataviem pārkaisa sieru. Daļai pārkaisīju  Džiugas sieru (nu, jā, patīk man ar šo sieru dažreiz uzlikt kādu “akcentiņu” ēdienam, nu, tāds pikanti foršs tas ir), daļai 10% sieru. Bet nākošreiz paņemšu lielākus kabačus un pamēģināšu biezākas ripas sagriezt, domāju, ka tas jau būs labs pamatēdiens, ne maza mini – uzkodiņa.