Viens no maniem  gardākajiem brokastu ēdieniem.
Sastāvdaļas
Pankūkai
1 ola
50 g pilngraudu auzu pārslas
100 g paniņas vai 0,5 % vājpiena kefīrs (vai ūdens)
Sāls, garšaugi
Pildījums
1 tomāts (100 g)
40 g zaļie lociņi
40 g 10% siers
2 g eļļa
Pagatavošana
1. Olai pievieno auzu pārslas, paniņas, nedaudz sāli, garšvielas – visu sablendē un atstāj uz 15 minūtēm, lai auzu pārslas nedaudz uzbriest.
2. Uzkarsē pannu nedaudz to iesmērējot ar eļļu,  lej uz tās mīklu un ar karoti izlīdzina- nogriež pavisam mazu (!) liesmiņu un cep no vienas puses gatavu.
3. Apgriež, pa virsu liek sajauktus tomātus ar sarīvētu sieru un lociņiem. Uzliek vāku un cep ~ 3-4 minūtes. Pankūku pārloka un bauda gardas brokastis.
Uzturvērtība visai porcijai ( 375 g) OB = 32,6 g, OH = 36,3 g, T = 14,1 g, Kcal = 420