Burvīgs un ļoti gards dārzeņu sautējums, šoreiz ar jaunajiem kartupelīšiem.
Sastāvdaļas
400 g vistas fileja ( vai tītara fileja, vai 300 g atkauloti vistu šķiņķīši bez ādas)
400 ml kokosriekstu piens 17-19% ( vai 10-15% saldais krējums)
3 vidēji kartupeļi ( 449 g, svars jau nomizotiem)
400 g saldētu zirnīšu- burkānu maisījums
15 g ķiploki
30 g zaļumi (dilles, pētersīļi)
30 g karrija pasta (man dzeltenā, bet var likt jebkuru citu, vai vispār nelikt. Asumu regulējiet paši un izvēlieties tikai sev tīkamas garšvielas)
Pagatavošana
1. Sagriež vistas fileju mazos gabaliņos un apcep uz minimāli iesmērētas ar eļļu pannas, kopā ar ķiplokiem. Noliek malā.
2. Nomizo kartupeļus, un sagriež mazos gabaliņos, liek pannā pievienojot nedaudz ūdeni, sautē pusgatavus.
3. Pievieno zaļo zirnīšu – burkānu maisījumu, karrija pastu ( ja izmantosiet), kokosriekstu pienu, sāli, garšvielas  un sautē gatavu. Beigās pievieno vistas filejas gabaliņus.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1574 g brutto/ 1522 g netto) OB = 130 g, OH = 114,2 g, T = 62,3 g, Kcal = 1544
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 43,3 g, OH = 38,07 g, T = 20,8 g, Kcal = 515
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 33 g, OH = 28,6 g, T = 15,6 gm Kcal = 386
Uzturvērtība 100 g
OB = 8,5 g
OH = 7,5 g
T = 4 g
Kcal = 101,4