Picture 014Picture 015Picture 016Picture 022Picture 028

 

 

 

 

 

Sastāvdaļas

100 gr prosa
2 olas
100 gr olu baltums
sāls


200 gr kūpināta tītara gaļa (Rubeņu)
200 gr marinēti gurķi
1 paprika (130 gr)
1 neliels sīpols
2 tomāti (250 gr)
300 gr 10 % Cesvaines siers
300 gr ķimeņu siers
500 gr dabīgais jogurts
2 olas
150 gr olu baltums
Sāls, pipari

Pagatavošana

Izvāra prosu un atdzesē. Sagriež smalki: tītara gaļu, marinētus gurķus, papriku, sarīvē 10% sieru, ķimeņu sieru sagriež šķēlēs.Prosu sajauc ar olām, pievieno nedaudz sāli, piparus. Masu klāj formas apakšā. Pa virsu liek ķimeņu siera šķēles. Un tad, pēc savas izvēles: gaļu, gurķus, sieru. Visu ieklāto nedaudz pārlej ar “masu”. Tad turpina ar tomātiem, sīpoliem, papriku, atkal sieru. Pārlej pāri atlikušo masu. Liek cepeškrāsnī un cep ~ 175 grādos gatavu.

Uzturvērtība 100 gr

OB = 15 gr
OH = 5.2 gr
T = 3.7 gr
Kcal= 115