Paskatiet, cik lieliski mēs esam pastrādājuši pirmajā pavasara mēnesī! Kg un cm mums kusa kā sniegs pirmajos siltākajos saules staros! Dalos ar labākajiem rezultātiem un protams, dalībnieku komentāriem un atsauksmēm no MARTA PROJEKTA! 
Lauma
Mans mēneša veikums – 6,9 kg! Vai bija viegli?! Vai bija grūti?! Visu laiku, īpaši, piedomājot kādēļ šis viss.  Rezultāta iesākums ir iegūts. Runājot par to, kas bija viegli! Inetas piedāvātie ēdieni ir neticami viegli pagatavojami! Pat cilvēkam, kuram nav īpašu iemaņu ēst gatavošanā šis būs pa spēkam! Viss ir pasniegts uz sudraba paplātes, ir tikai jā pastiepjas un jāpaņem!

Runājot par grūto (šis ir mans personiskais viedoklis)! Pašdisciplīna! Un kaut kādi vecie ieradumi. Dienās kad jutos kaut kādā veidā mentāli grūtāk, jutu, ka smadzenes mēģina mani pārliecināt – kas tad tas būs, maza bulciņa vai vēl kas cits.

Atzīšos, bija dienas kad “norāvos”, centos īpaši sevi neattaisnot, tā vietā nākamajā dienā “sodot” sevi treniņā vai izlaižot ēdienreizi, kas noteikti nav tas pats labākais!

Kopumā ņemot, šī bija fantastiska iespēja, pamēģināt ko jaunu. Šī piedāvātā pieredze ir lauzusi manus pāris stereotipus un saprotu, ka neēst – NEVAR!!

Man personīgi vēl tāls ceļš ejams, bet zinu, ka viņš būs ar lielāku izpratni par sevi un ēdienu, kuru ikdienā patērēju! Visi esam super malači, jau vien ar to, ka darām!

Paldies Inetai par ieguldīto darbu un tiekamies arī turpmāk! ♥

Sandra
Es gribu pastāstīt par savām sajūtām. No oktobra beigām apmeklēju sporta zāli, tie ir spēka treniņi 3x nedēļā. Kopš sāku pareizi un veselīgi ēst, ir pavisam savādāka pieredze – ir enerģijas pieplūdums, un nogurums pēc tiem paliek mazāks, kā arī ārkārtīgais izsalkums pēc tiem ir mazinājies. Atkal esmu uz pauzes, ka ēdiena neliela izmaiņa dzīvē tik daudz ko dod!  Patīkami , ka arī vēl svars, kurš jau mēnesi stāvēja uz vietas, sācis pamatīgi izkustēties. Sajūtas brīnišķīgas. Paldies par šo!!! 🥰

Viktorija
No sirds priecājos par gardajām receptēm🥰🎉! Vienmēr ir bijušas problēmas izdomāt, ko gatavot ēst. Tagad tik jāpaskatās, ko Ineta manā vietā saplānojusi, un viss tik vienkārši un galvenais-garšīgi! 🤗. Man brīvdienas kā buržujam- gan lasis ar grūbiņām un dārzeņiem, gan laša sacepums…ņamm!!!  (es tikai paņēmu foreli laša vietā).

Lelde
Kopsummā zaudēti 4,5 kg. Pēc sajūtām šķiet, ka krietni vairāk 🤭😅 Un ir tik patīkami atkal sajust enerģijas pieplūdumu, paskatoties spogulī atkal pozītīvi sev uzsmaidīt. Vēl ir uz ko tiekties, bet starts ir superīgs! 🥳 šīs 4 nedēļas pagāja vēja spārniem. atklāju lietas, kas man garšo, atklāju lietas kas noteikti nav manām garšas kārpiņām… 🤭😅 es gan turpinājumu nepaņēmu, bet esmu noskaņojusies turpināt darboties pati, vakar jau sāku sērfojot pa www.edunsporto.lv lapu, meklējot un gatavojot ēdienkarti šai nedēļai. Daļa ēdieni ir no gatavās ēdienkārtes, bet daļa jaunu recepšu 😊 tā ir kolosāla pieredze un zināšanas, ko Ineta šādā projektā iedod. Es esmu cilvēks, kas nemīl gatavot, tas pilnīgi un galīgi nav mans, bet ar šīm receptēm, tas viss notika tik viegli un nebija kā zobu sāpes… 🤭😅😅😅😅 lepojos ar sevi un mums VISIEM, ka esam spējīgi doties pretī pārmaiņām un darīt kaut ko lietas labā, nevis sēdēt un čīkstēt, ka viss slikti, bet neko jau nedaram, lai būtu labi. 😇 Lai visiem viss izdodās, lai superīgs pavasaris un vēl vieglāka un saulaināka vasara! 🌻🌻🌻🌞🌞🌞

Ilze
Mīļš paldies par šīm gardākajām četrām nedēļām! Kopumā esmu atvadījusies no 4 kg. It kā nav daudz, bet ļoti priecē skats spogulī, viegluma sajūta. Šī programma arī ļoti disciplinē, kas neļāva dikti sagrēkot svētkos. Ar prieku turpinu ievērot ēdienkarti, un nu jau zinu, ar ko aizstāt dažus neiepatikušos produktus. Vēlreiz mīļš paldies!❤❤❤

Odrija
Sveiciens visiem cīņu biedriem un mūsu iedvesmas nesējai  Inetai! ⚘ Zaudēti ir  – 6 kg , par ko  esmu priecīga! Ir atgūts dzīvesprieks, disciplīna un mīlestība pret sevi. Un ne tikai pret sevi-  arī ĒDIENU! Pateicoties Inetas košajām un daudzveidīgajām receptēm, esmu tiešām vairāk iemīlējusi ēdienu un to salikumus! Ēst skaisti ir bauda ❤ Paldies @Inetiņ,  par jaunu pieredzi! Turpināšu tālāk pamatgrupiņā 🍓

Liene
Paldies par gardajām veģetārajām receptēm. Daudzas no tām ir noteikti uz palikšanu mūsu ģimenes ēdienkartē.

Sandra
Nomesti 4.6 kg. Būtu vairāk, bet diemžēl biju pie omītes un viņai ir neiespējami atteikt ēdiena ziņā. Galvu vēl nenokaru, jo esmu pieteikusies nākamajām divām nedēļām, kurās esmu apņēmusies ieturēt visu 100% kā iepriekš. Milzīgs paldies, esmu jau ārkārtīgi apmierināta ar izmaiņām ķermenī🙃

Viktorija
Kopā zaudēti 3,7 kg. Iespējams, ka zaudēti pat vairāk, jo, kad pieteicos projektam norādīju 65 kg kaut man nebija svaru un negribēju savā galvā pieņemt domu, ka varētu svērt vairāk🙈. 65 bija pēdējo reizi, kad uzskāpu uz svariem, bet pēc sajūtām no tā laika varēja būt arī vairāk.

Tagad par sajūtām šajā projektā!!! Es esmu sajūsmā. Ir tik forši tievēt nebadojoties! Receptes ir ļoti garšīgas un latviešu vēderam saprotamas. Šobrīd varu uzvilkt drēbes, kas 2 gadus bija nevilktas un stāvēja plauktiņā “kad notievēšu”🎉. Jau tagad jūtos viegla kā pūciņa, kaut plānā ir zaudēt vēl vismaz 5 kg. Paldies liels par kopābūšanu un Inetai par tik viegli izpildāmu uztura programmu☀🥰!!!Turpināšu vēl divas nedēļas un tad jau pati sastādīšu savas ēdienkartes pēc iemīļotākajām Inetas receptēm😊!!! Lai mums visiem viegli turpināt🎉!

Zane
Kopā – 3,8kg. Paldies par šīm vērtīgajām 4 nedēļām, esmu ieguvusi daudz jaunas informācijas, sapratusi savas kļūdas, mēģinot nomest svaru iepriekš. Atzīšos, ka neiztiku arī bez sagrēkošanas šajā laikā, tomēr esmu nolēmusi turpināt iesākto, doma ir iziet vēlreiz cauri savai 4 nedēļu ēdienkartei, pēc tam varbūt sākt kko variēt ar mājaslapā pieejamām receptēm.

Kā bonus šim visam – naktīs guļu daudz labāk, un enerģijas ir daudz vairāk (par ko man pat mazliet lielāks prieks, nekā par nomesto svaru).

Daira
🤗 Līdz šim zaudēti 3,7 kg, par ko esmu priecīga. Vēlamais rezultāts vēl nav sasniegts un jāturpina strādāt ar sevi. Liels paldies par programmu, kas beidzot ir izdarījusi izmaiņas gan svarā, gan attieksmē 💛 Un paldies par līdzbūšanu citiem programmas dalībniekiem 😊

Kate
Lieldienas arī nebija vieglas, bija grēki! Tāpēc, esmu laimīga par mazo, bet tomēr konstanto mīnusu vis cauri šīm 4 nedēļām! Es turpinu tālāk, aprīlī nedaudz stingrāk pret sevi kā martā, jo vasara vairs nav aiz kalniem 😁💪🏻 Jauku dienu visiem!

Vineta
Mēneša laikā zaudēti 4 kg. Pēdējās nedēļas rezultāts -1kg, negribās ticēt,jo tika ēstas arī kūkas (gan jau svari nepareizi rāda😇). Milzīgs paldies Inetai par ieguldīto darbu😘. Vēl divas nedēļas turpināšu pēc izstrādātās ēdienkartes, pēc tam mēģināšu “ķepuroties” pati. Novēlu visiem turpināt iesākto un nepadoties😋

Silvija
Labrīt, paldies foršai projekta vadītājai, Inetai,  esmu atvadījusies no 5 kg! 

Alise
Kopā –2,1 kg. Tas ir tieši tik, cik šajā mēnesī arī aptuveni vēlējos nomest. Kopumā ieguvumi nudien daudz – vērtīga informācija, pieredze, receptes, izpratne par sabalansētu maltīti, māksla saplānot ēdienkarti. Šis projekts atver acis par to, kā patiesībā izskatās sabalansēts uzturs un ka tas galīgi nenozīmē vienu salātu ēšanu. Izmantošu receptes un nedēļas plānus arī turpmāk 100%.

MD
Kopumā esmu atvadījusies no 2.1 kg. Nav daudz, bet mans galvenais mērķis bija iemācīties plānot ēdienreizes un gatavot vairākām dienām uzreiz. Uzskatu, ka man tas ir izdevies un saku lielu paldies Inetai par sastādīto programmu.

Elīna
Kopumā 2.2 kg, par kuriem esmu ļoti priecīga. ❤ Man ir liels enerģijas pieplūdums, vēlme turpināt iesākto. Vairs nav lielā vakarā izsalkuma, un ja uznāk, apēdu kaut ko no atļautā gala, piemēram, pašcepto keksiņu. Priecājos, ka varēju dzimšanas dienā ēst kūku, Inetas Napoleons ir ļoti gards, noteikti iesaku citiem pamēģināt. Pēc sajūtām esmu zaudējusi vēl vairāk kg, jo liekas, ka viss, kas nogājis, ir nogājis no vēdera zonas. Liels, liels paldies! ❤

Dzerina
Kopā 3,5 kg. Man šis mēnesis bija grūts tādā ziņā, ka ne vienmēr ātrais rezultāts ir pats labākais. Izvēlējos straujo svara samazinājumu, bet ņemot vērā, ka iepriekš jau savi 20kg bija nomesti, tad, lai iznīcinātu pēdējos dažus liekos kg, tas jādara bija lēni 😅 Bet kopumā viss forši, man patika, ka receptes nebija sarežģītas un šo to esmu atstājusi sava ikdienā.

Inga
Paldies par pavadīto laiku! Svētku nedēļā var teikt viss aizgāja greizi, rezultāts varētu būt labāks, bet galvenais, ka esmu mīnusā

Kitija
Paldies par projektu, tas bija labs starta šāviens vairākām lietām svara zaudēšana pats par sevi tāds bija mērķis, tam visam līdzi nāk pozitīvas lietas kā cukura līmenis asinīs ir samazinājies uz pusi līdz ar to insulīnu potēju reizes piecas mazāk nav vairs vajadzības. Kustos vairāk, paldies par dziļās muskulatūras treniņiem. Paldies Ineta!

Marina
Paldies liels par iespēju piedalīties projektā. Viss bija gardi. Ļoti daudzas receptes noteikti būs ģimenes “recepšu” grāmatiņā ierakstītas!

Ilze
Ņemot vērā, ka sestdien bija dzimšanas diena, kūka, malciņš limončello un 1 taupīga glāze konjaka, esmu lepna un priecīga.

Oficiāli esmu brīva no 2 kg, bet sajūta, ka vairāk, īpaši vēderā. Man ir mērījumi kādu mēnesi pirms izaicinājuma, būs jāmeklē mērlenta un jāpārbauda rezultāts.

Galvenās atziņas par šo projektu: liekas, ka pirms tam ēdu par maz, un pārēdos pirms MR. Manai veiksmei atslēga ir sagatavot edienus (kastītes 😊) vairākām dienām uz priekšu, tad nedēļas steigā daudz mazāk iespēju paķert kaut ko, kas pavisam nebūtu vajadzīgs. Ģimenei īpaši garšo kariju variācijas.

Personīgais un ļoti īpašais sasniegums – biju sestdien skriet, sajūtu enerģiju un vēlmi. (Agrāk skrēju daudz un regulāri, tāpēc šis man īpaši svarīgs mirklis).

Un vēl gribu pateikt paldies Inetai un grupai par patīkamo pozitīvo atmosfēru, arī tad, ja kas neizdevās. Turpināšu pamatgrupiņā, jo man svarīgi atskaitīties un saņemt grupas atbalstu. Paldies visiem! Par mazākiem drēbju izmēriem un lielāku enerģiju! 💃

Sadra
Kopā -4.7 kg. Pati esmu priecīga, ka “ledus” ir iekustējies😂. Kopā ar Inetu un piedāvātajām receptēm izrādījās, ka tas nemaz nav tik grūti. Šī mēneša pārsteigums- tik daudz un garšīgi vēl nekad nebiju ēdusi un vienlaicīgi  arī zaudējusi kg, kau arī man gadījās “sānsoļi” 😯! Zināšanu pamatus kopā ar Inetu stiprināšu vēl 2 nedēļas🙋‍♀. Un paldies jums, meitenes, par maltīšu foto un komentāriem. Manās edienkartēs daļa no tām nebija iekļautas, bet noteikti izmēģināšu! Lai mums izdodas iecerētais! Lai skaista vasara🌞 !

Ilze
 Kopumā pa mēnesi – 2.9 kg, kas ir jau puse mana ceļa. Shajaa meenesii ne tikai atvadiijos no paaris liekajiem kg, bet paceelu pashapzinju, man atkal labi der visas manas dreebes, sakaartoju gremoshanu, fiziski juutos daudz labaak, un arii emocionaali, jo esmu mieriigaaka, pacietiigaaka (cukuram nee!), esmu iemaaciijusies saprast cik un kam jaabuut uz šķīvja, kaa lietot garshvielas un zaljumus, nu un protams, daudz un dazaadaas receptes maajas lapaa, kas veel mani gaida! Milziigs paldies Ineta, šis ir bijis ļoti vērtīgs mēnesis! Turpināšu pamatgrupiņā.

Un paldies arii cīņubiedriem, lai visiem izdodas sasniegt lieliskus rezultaatus un vasara ir skaistaakaa, kas piedziivota!

Lilita
Kopumā pa mēnesi 2.8 kg! Man pašai prieks. Liels paldies Inetai!

Kristīne
Paldies visiem par kopā būšanu. Būt virtuvē nav mans hobijs un varbūt tik vienkārši negāja kā citiem. Kā jau teicu, arī tas ūdens dzeras ar grūtībām. Piedalīšanās projektā papildināja mūsu ģimenes recepšu krājumu un iemācīja mums abiem plānot laiku ēst gatavošanai brīvdienās. Nākamajās brīvdienās gribētos pamēģināt to slaveno laša zupu. 🍲

Krista
Kopā nepilnas trīs kilogramīgās cukura pakas nost ir: -2,9 kg.  Kopumā, man gāja krietni vieglāk, ka iepriekšējos izaicinājumos. Pirmkārt visam līdz pavilku vīru un dēlu. Inetiņas izveidotajā excel ēdienkartē, ātri atrast receptes. Nebija katru dienu jāgatavo, veikalā aizej ar sarakstu, šāds princips arī maku plānāku nepadarīja. Receptes vieglas, vienīgi ir produkti, ko nevar mūsu pusē iegādāties. Es noteikti turpināšu  iesākto, kaut ko no šo 4 nedēļu ēdienkartēm, kaut ko no iepriekšējām. Viss turpināsies.  Labprāt kādu mirklīti vēlētos pabūt otrā grupā. Tas dod stimulu virzīties, neapstāties. Paldies Inetiņ, biju neaktīva ar bildēm, bet garša ir baudot ēdienu nevis ar acīm uz bildēm, bet muti😂. Visiem Slaidumiņiem veiksmi! 🫶💪🤗

Baiba
Lieldienu brīvdienu un noguruma sekas, pēdējās 3 dienas biju izkritusi no ritma. Mans lielākais prieks no šī izaicinājuma, ka svars pēc ilga laika zem 3 cipariem. Man ļoti patīk Inetas receptes, patīk kā arī ģimenei garšo. Pēc šīm 4 nedēļām, jūtu ka apetīte mazinājusies. Šonedēļ turpinu, bet nebūs  viegli, jo esmu skolas brīvlaikā ar bērniem, ceļojam pa Ziemeļfranciju. No brokastu kruasāna būs grūti atteikties 🙈

Lolita
Vakar neatradu laiku atskaitīties un pateikt labus vārdus par projektu ☺ Lielisks un iedvesmojošs starts! 🎯 Izrādās, labi ēdot var kļūt slaidāks. Paldies, dalībniekiem par dalīšanos ar optimismu un savu ikdienas pieredzi, tas ļoti iedvesmo un liek noticēt, ka iecerētais izdosies. 🎈 Un liels paldies Inetai par ieguldīto darbu, nenospiedošo attieksmi, lieliskajām receptēm! 🐝 Gribu turpināt būt pulciņā ☺

Ilze
Neturpinu grupiņā, bet cītīgi ievēroju visu no jauna, pat pagatavoju, ko biju izlaidusi. Nebeidzu priecāties, cik labi darbojas plāns, pat šķiet ātrāk krīt kilogrami. Man sakrita visi notikumi tā, ka varētu veidot stāstu: jaunā es. Tiku jaunā deju grupā, svari ar katru rītu rāda arvien patīkamāku ciparu, varbūt uz maija beigām varēšu padalīties ar savu brīnišķīgo stāstu par šo satikšanos ar Inetu un jums foršajiem kolēģiem. Bet vēl ir jāpiestrādā, vēl nelielos.

Ieva
Labs sākums – vēl garš ceļš priekšā! Un mērķis jau arī faktiski ir tikai ceļa stabiņš😀

Ilze
Man ļoti labi darbojas arī tas, ka pati Inetiņa ļoti iecietīgi ar mums darbojās, neuzspiesti, brīvi, viegli. Un es pati ilgi domāju, izsvēru, vai man šo vajag. Un gala rezultātā ir super!👍🏽💕

Ilze
Biju sataisījusi kariju  u daudzas citas receptes dubultā, ģimene apēda visu un vēl bērni sastrīdējās,  kurš par daudz ēdis un kāpēc nav vairāk.

Ilze
Mans jauns hobijs, ļoti veselīgs un sagādā prieku 🤗😍 – kolekcionēt ēdienu bildes. Esmu sajūsmā, priecīga un lepna par to, ko ēdu, un kā tas dod rezultātus un liek forši justies 🤩 paldies @Ineta Rijniece un foršajai kompānijai šajā čata grupā  😘

Ilze
Padalīšos ar atziņu no mana mazā dēla par šo tievēšanas pasākumu 😁

Dēls man jautā:

Mam, Tev tagad ir tā kā diēta? 🧐

Es atbildu: nē, nav diēta, tas ir plāns! 🤓

Puika atbild: tad kad Tev nebija nekāda dīvainā diētas plāna, mums mājās ledusskapī bija daudz vietas. Tagad, kad Tev ir plāns, mums ir pilns ledusskapis un tur nav vietas 🤔

Un tā arī ir, tagad vienmēr uz veikalu pēc saraksta un ir produkti un ļoooti daudz dārzeņu veselīgām maltītēm. Tagad arī esmu sadraudzējusies ar exceli un plānoju uz priekšu nedēļu. Iepriekš galīgi nebiju plāna cilvēks 🤯 bet tagad tik labi sanāk. Prieks par jaunām prasmēm un jauniem cīņu biedriem grupā

Ieva
Starp citu palēnām savu vīru arī cenšos iepazīstināt ar veselīgajām receptēm. Jau pēc pirmajām divām izteicās, ka esot ļoooti garšīgi. Un tā jau arī ir!  😊

Paldies Ineta pat to, ka esi ienākusi mūsu visu dzīvēs, ar tevi kopā ejam uz mērķi❣😊