Vasara turpinās! Tāda augļu, ogu pārbagātība. Gribas tās visas un uzreiz….:)
Sastāvdaļas
750 gr vājpiena biezpiens
5 olas
5 ēd.k kukurūzas ciete
130 gr kefīrs (man bija Dundagas vājpiena, pērku RIMI ”Lauku sētā”)
100 gr dabīgais jogurts Skyr
50 gr kukurūzas milti
Vanilīns, cepamais pulveris (1 tējkarote)
Saldinātājs pēc vajadzības
~200 gr aprikozes

Pagatavošana
Visas sastāvdaļas izņemot, aprikozes sablendē viendabīgā masā. Lej masu silikona formā, kārto pa virsu, uz pusēm aprikožu šķēlītes, iespiežot tās nedaudz mīklā un cep ~160 (~1h) grādos gatavu.
Uzturvērtība 100 gr
OB=13,5 gr
OH =9,7 gr
T = 2,4 gr
Kcal=115