Burvīga zupa ar pupiņām.
Sastāvdaļas
500 g vistas fileja  (vai 375 g atkauloti vistas šķiņķīši bez ādas)
250 g sēnes ( man šampinjoni)
1 bundžiņa konservēto pupiņu (220-240 g netto svars)
50 g puravi
2-3 daiviņas ķiploki
1 karote extra virgimn eļļa (10 g)
2 gab x 180 g kausētais siers “Baltijas Dzintars”
200 ml 10% saldais krējums  (vai 250 ml light kokosriekstu piens )
Dilles, garšvielas
~1-2 litri ūdens (atkarīgs, cik biezu zupas konsistenci vēlaties)
Pagatavošana
1. Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos un apcep/vai  sautē pannā zem vāka.
2. Šampinjonus sagriež un arī apcep/izsautē ( es abus sautēju nelielā ūdens daudzumā).
3. Puravu  un ķiploku sagriež un apcep 1 karotē  eļļas daudzumā (garša – cita).
4. Vistas filejai pievieno šampinjonus,  apceptos puravus, ķiplokus, konservētas pupiņas (pirms tam tās noskalo ūdenī) un sautē vēl minūtes 10-15.
5. Pievieno abas paciņas kausēto sieru. Vēlreiz uzvāra, pievieno  saldo krējumu un uzvāra.
6. Pievieno zaļumus. Noņem no uguns un atstāj zem vāka savilkties garšām, zupa atdziestot sabiezēs. Labu apetīti!
Uzturvērtība visai porcijai (2650 g) OB = 209,2  OH = 68,4 g, T = 35,3 gr, Kcal = 1509
Uzturvērtība (1/3 no porcijas) OB = 70 g , OH  = 22,8 g, T = 12 g, Kcal = 503
Uzturvērtība (1/4 porcijai) OB = 52,3, OH =17,1 gr, T = 8,8 Kcal = 377
Uzturvērtība 100 g
OB = 9,4 g
OH = 3 g
T = 1,6  g
Kcal = 68