Sastāvdaļas
250 gr svaigais siers Ricotta (11-12 %)
100 gr a/k laša fileja ( vai arī vienkārši tvaicēts lasis)
50 gr zaļumi, dilles
Citronpipari
Pagatavošana
1. Sasmalcina lasi, zaļumus un sajauc ar sieru Ricotto. Gatavs baudīšanai!
Smērē uz sausmaizītēm, uz pilngraudu tortiljas, vai vienkārši uz kādas pilngraudu maizītes.
Uzturvērtība visai porcijai ( 400 g) OB = 41,4 g, OH = 17,4 g, T = 41,1 g, kcal = 605
Uzturvērtība 1/3
no porcijas OB = 13,8 g, OH = 5,8 g, T = 13,7 g, Kcal = 202
Uzturvērtība 100 g
OB = 10,3 g
OH = 4,3 g
T = 10,2 g
Kcal = 151