Brīvdienās gribas sevi un savus mīļos nedaudz palutināt ar kaut ko svaigu, gardu un protams, veselīgu.  Piemēram, ar pavisam vienkārši pagatavojamu desertu.
Sastāvdaļas
200 gr kulinārijas biezpiens “Baltais” (vai vājpiena biezpiens)
100 gr dabīgais jogurts (es izmantoju Actifeel Greek style)
100 g svaigas avenes
20  g valrieksti
20 g kļavu lapu sīrups (vai medus)
Pagatavošana
1. Biezpienu sablendē kopā ar dabīgo jogurtu viendabīgākā masā.
2. Traukā kārto biepziena masu, pa virsu avenes, valriekstus un pārlaista ar medu vai sīrupu.
Uzturvērtība visai porcijai ( 385 g) OB = 32,7 g, OH = 36,6 g, T = 10,3 g, Kcal = 375

Labu apetīti!