Neticami sātīga maltīte.
Sastāvdaļas
2 olas
2 olu baltumi (70 g)
1 bundža konservēts tuncis savā sulā (130 g netto)
30 g spināti
1/2 tējk.cepamais pulveris
Sāls, pipari
50 g krēmsiers/svaigais siers līdz 12% tauku  (es izmantoju svaigo sieru “Latgales” ar zaļumiem)
30 g salātu mix
Pagatavošana
1. Traukā liek olas, olu baltumu, tunci (es nolēju lieko šķidrumu), spinātus, pievieno pēc vajadzības sāli, garšvielas (ar sāli uzmanīgi, jo tuncis ir jau ar sālīts) un visu sablendē viendabīgā putriņā. Pievieno cepamo pulveri.
2. Masu lej cepamajā formā, izlīdzina plānā kārtiņā un liek cepeškrāsnī 180 grādos uz ~ 15-20  minūtēm (precīzi nepiefiksēju laiku, visu laiku pārbaudīju, lai nepiedeg)
3. Izņem, atdzesē, apsmērē ar svaigo sieru, uzliek zaļumus, sarullē  un bauda ļoti gardu maltīti.
Uzturvērtība visai porcijai ( 425 g brutto) OB =59 g, OH = 4,3 g, T = 19 g, Kcal = 424
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 29,3 g< OH = 2,2 g, T = 10 g, Kcal = 212