Vistas filejas kotletes ar ķirbi, kāpostu un Ricottas sieru
Ja atkal ir nedaudz apnikusi vistas fileja, cepam kotletes ar dārzeņiem. Šoreiz ar ķirbi, jauno kāpostu un Ricottas svaigo sieru.
Sastāvdaļas
1 ola
1200 g samaltas mazās vistas filejas
200 g ķirbis (man muskata)
200 g jaunais kāposts
250 g svaigais siers Ricotta
1 neliela (140 g) paprika
1 vidējs (87 g) sīpols
20 g ķiploki
Sāls, pipari, garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana
1. Samaļ vistas fileju. Es visu maļu virtuves kombainā. Sarīvē, vai smalki sagriež papriku un dilles.
2. Kombainā liek mazos gabaliņos sagrieztu ķirbi un sīpolu. Pievieno turpat olu un visu samaļ viendabīgā masā.
3. Savieno gaļu ar dārzeņiem. Pievieno svaigo sieru Ricotta, izspiestu ķiploku, sāli un citas garšvielas.
4.Veido apaļas kotletes (man sanāca 12 gab x 170 g un palika 140 grami, kuru izcepu kā mazu piciņu pannā) un liek cepamajā pannā.
5. Pannu liek līdz 175-180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 40-45 min (jāskatās pēc savas plīts)
Uzturvērtība visai porcijai (2137 g brutto /1333 g netto ) OB =317 g, OH = 45 g, T = 57 g, Kcal =1868
Uzturvērtība 100 g
OB = 24 g
OH = 3,3 g
T = 4,2 g
Kcal = 140
Atbildēt