Kad atkal apnikus vistas fileja, padarām to par gardum gardām “desiņām”. Labprāt ēdīs arī bērni.
Sastāvdaļas
500 g vistas/tītara fileja
1 mazs sīpols (50 g)
100 g brokolis
150 g ziedkāposts
3-4 ķiploka daiviņas 915 g)
60 g adžika (Pūres)
60 g krēmsiers Philadelphia extra protein 
~100 g ūdens
Sāls, pipari, garšvielas pēc patikas
~ 5 g eļļa
Pagatavošana
1. Virtuves kombainā liek sagrieztu vistas fileju, adžiku, krēmsieru, visas garšvielas un visu samaļ “putrā”. Gaļu izņem un noliek malā.
2. Kombaina traukā liek sagrieztu brokoli, ziedkāpostu,  garšvielas un sablendē. Pievieno gaļu un ~ 100 g ūdens.
3. Masai jāsanāk pašķidrai, kuru var izspiest no konditorejas maisiņa. Uzkarsē pannu, minimāli iesmērē ar eļļu un ar konditorejas maisiņa palīdzību (vai vienkāršu ņem parastāko maisiņu, kuram nogriež galu) izspiež uz pannas “desiņas”. Apcep no abām pusēm. Daļu pamēģināju izcept Air fryer, jo pavisam nesen tikai pie tāda tiku un tad nu testēju.

Piedevās svaigi dārzeņu salāti un avokado-krēmsiera – ķiploku-zaļumu mērcīte.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1035 g brutto/ 770 g netto) OB = 136 g, OH = 27,3 g, T = 17,4 g, Kcal =768
Uzturvērtība 100 g
OB = 18 g
OH = 3,5 g
T = 2,3 g
Kcal = 100