Cukini rulete ar krēmsieru, zaļumiem un tītara fileju
Ļoti garda un no vienkāršiem ikdienas produktiem pagatavojama ruletīte.
Sastāvdaļas (diametrs 25 x 36 cm)
3 olas
1/2 no neliela cukini (200 g)
1 vidējs burkāns ( 130 g)
125 g vājpiena biezpiens
Sāls, pipari, ķiploki
Pildījums
60 g krēmsiers Philadelphia light (vai Phildelphia extra Protein, mazāk kcal)
100 g kūpināta vistas fileja ( vai 50 g lasis/ forele)
30 g salātlapu mix
Pagatavošana
1. Sarīvē cukini, uzkaisa sāli, samaisa un noliek malā atsuloties.
2. Traukā iesit 3 olas. Pievieno biezpienu un visus sakuļ. Pievieno sarīvētu burkānu un nospiestu cukini.
3. Sajaukto masu liek pannā un izlīdzina cepamajā pannā plānā kārtiņā. (25×26 cm). Pannu liek līdz 175- 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī un cep ~ 30-40 minūtes.
4. Noņem “biskvītu” no papīra, atdzesē, pārsmērē ar krēmsieru, pa virsu zaļumus, tītara fileju, sarullē un bauda ļoti gardu maltīti.
Uzturvērtība visai porcijai ( 810 g) 71 g, OH = 28 g, T = 28 g. Kcal = 654
Atbildēt