Mājas siers ar griljāžu, jogurtu un avenēm (biezputra)
Lielisks sākums dienai. Vienkārši, ātri un sātīgi.
Sastāvdaļas
100 g graudainais mājas siers (līdz 5%)
200 g Ehrmann pudiņš (ar jebkuru garšu. Man Straticella)
100 g avenes
20 g auzu pārslu griljāža (auzu pārslu griljāža ir: 100 g auzu pārslas apceptas ar 50 g medu. Atdzesēju un turu slēgtā traukā. Un ļoti ērti izmantot kā piedevu putrām, desertam. To nevajag daudz: 20, 30 gr, un dod to savu foršo kraukšķi).
10 g šķidrais medus
Pagatavošana
1. Trauciņā liek 100 g mājas sieru.
2. Pa virsu 10 g griljāžu.
3. Uz griljāžas 50 g avenes, kuras pārlaista ar 5 g šķidrā medus.
4. Uz avenēm uzliek 200 g jogurtu (pudiņu)
5. Pa virsu jogurtam atlikušās avenes un pārlaista ar medu.
Uzturvērtība visai porcijai ( 430 g) OB = 34 g, OH = 48 g, T =11,2 g, Kcal = 395
Atbildēt