Nedaudz pikanti, kraukšķīgi un ļoti salātiņi. Nedaudz pārkaisīti ar cieto sieru.  Piedevās derēs gan zivtiņas, gan gaļa. Es izvēlējos gardās garneles.
Sastāvdaļas
1 neliels baltais redīss (270 g)
1 neliela paprika (150 g)
1 burkāns ( 100 g)
1 gurķis ( 150 g)
200 g jaunais kāposts
Mērcei
1 avokado (100 g)
1 apelsīna sula (100 g)
1/2 citronu sula
10 g ķiploki
20 g spināti
15 g dilles
Sāls
Pagatavošana
1.Pagatavo avokado-apelsīnu mērcīti: sablendē visas mērces sastāvdaļas.
2. Sarīvē balto redīsu, burkānu, gurķi un jauno kāpostu. Papriku sagriež smalkās strēmelēs.
3. Sajauc dārzeņus ar avokado mērcīti.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1135 g) OB = 18 g, OH = 63 g, T = 20,4 g, Kcal = 510
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 9 g, OH = 37 g, T = 10,2 g, Kcal = 255