Atslodzītei no gaļas. Sātīgi  un gardi.
Sastāvdaļas ( 9 gab)
500 g kartupeļi ( svaigi, nomizoti)
1 burkāns (157 g)
170 g brokolis
1 sīpols (100 g)
12 g ķiploki
2 olas
60 g zaļie lociņi
15 g dilles
100 g ķimeņu siers
100 g milti (es izmantoju kukurūzas miltus)
~ 1 g eļļa
Sāls, pipari
Pagatavošana
1. Nomizo kartupeļus, burkānus un liek vārīties. Vāra tos gandrīz gatavus, pievieno rozetēs sagrieztus brokoļus – un vāra gatavus. Nolej lieko ūdeni un samīca/sablendē biezputrā. Atdzesē.
2. Smalki sagriež sīpolu un ķiplokus un apcep/izsautē pannā .
2. Padzisušajai biezputrai  – pievieno olas, lociņus, lociņus, dilles, sarīvētu sieru, miltus, sāli, piparus  un samīca viendabīgu mīklu. Sadala 9 vienādās daļās.
3. Veido plācenīšus: un liek nedaudz ar eļļu iesmērētā pannā un apcep no abām pusēm  ļoooti zemā temperatūrā ~ pa 5 minūtēm.
Uzturvērtība visai porcijai bez mērcītes (1304 g) OB = 73 g, OH = 171 g, T = 24 g, Kcal = 1240
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 24,3 g, OH =57 g T = 8 g, Kcal = 413