Veselīgas  gardas pankūkas ne tikai brīvdienām. Agrāk pat nevarēju iedomāties, ka lai paliktu formā arī pankūkas drīkst ēst.
Sastāvdaļas (pannas diametrs 18 cm)
1 ola
250 g kulinārijas biezpiens “Baltais” (vai vājpiena biezpiens)
120 g ūdens
60 g pilngraudu auzu pārslas
5 g eļļa (pannas iesmērēšanai)
Sāls šķipsniņa
Saldinātājs
Vaniļa
Pagatavošana
1. Traukā liek visas sastāvdaļas un sablendē.
2. Uzkarsē pannu un lej ar kausiņu pannā. Cep gatavas uz vidējas uguns.
Uzturvērtība visai porcijai ( 485 g) OB = 46,5 g, OH = 40 g, T = 16,3 g, Kcal = 514
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 23,3 g, OH = 20 g, T = 8,2 g, Kcal =257
Uzturvērtība 100 g
OH = 14,5 g
OH = 12,4 g
T =  5g
kcal = 160