Patiešām ļoti garda omlete ar mazsālītu zivtiņu.
Sastāvdaļas
1 ola (vai 2 mazas oliņas, bez olu baltuma)
100 g olu baltums
100 g mazsālīta forele (vai 60 g lasis) (sālu pati ar sāli un citronpipariem, bez cukura)
20 g spināti
40 g krēmsiers Philadlephia light (vai krēmsiers “Latgale ar zaļumiem, vai 30 g krēmsiers “Baltais”)
Pagatavošana
1. Sakuļ olu ar olu baltumu.
2. sasmalcina spinātus uin pievieno olām. Visu sakuļ, pievieno sāli, piparus un izlej uz pannas. cep zemā temperatūrā no abām pusēm.
3. Noņem, pārsmērē ar krēmsieru, uzliek zivtiņu, pārloka, vai sarullē un bauda gardas brokastis.
Uzturvērtība visai porcijai (315 g) OB = 42 g, OH = 4 g, T = 20 g, Kcal =  360