Auzu pārslu biezputra ar čia sēklām un ogām
Ēst putras brokastīs ir stilīgi.
Sastāvdaļas
50 g pilngraudu auzu pārslas
150 g piens
15 g čia sēklas
100 g ogas, auglis (svaigas, vai savārītas ar saldinātāju. Man saldētas upenes un avenes)
Saldinātājs
Pagatavošana
1. Auzu pārslām pievieno čia sēklas un aplej ar pienu. Pēc vajadzības pievieno kādu no saldinātājiem. Liek ledusskapī vismaz uz pāris h, lai pārslas un čia sēklas uzbriest. Labāk to darīt iepriekšējā vakarā un no rīta būs gardas brokastis.
(p.s. Protams auzu pārslas ar pienu var arī savārīt, bet čia sēklas savārīt ar ogām).
2. Ogas savāra ar saldinātāju un saspaida vai sablendē.
3. No rīta uz auzu pārslām liek ogas un bauda gardas brokastis.
Uzturvērtība visai porcijai (315 g) OB = 14,8 g, OH = 49 g, T = 12 g, Kcal =386
Sastāvdaļas
50 g pilngraudu auzu pārslas
150 g piens
15 g čia sēklas
100 g ogas, auglis (svaigas, vai savārītas ar saldinātāju. Man saldētas upenes un avenes)
Saldinātājs
Pagatavošana
1. Auzu pārslām pievieno čia sēklas un aplej ar pienu. Pēc vajadzības pievieno kādu no saldinātājiem. Liek ledusskapī vismaz uz pāris h, lai pārslas un čia sēklas uzbriest. Labāk to darīt iepriekšējā vakarā un no rīta būs gardas brokastis.
(p.s. Protams auzu pārslas ar pienu var arī savārīt, bet čia sēklas savārīt ar ogām).
2. Ogas savāra ar saldinātāju un saspaida vai sablendē.
3. No rīta uz auzu pārslām liek ogas un bauda gardas brokastis.
Uzturvērtība visai porcijai (315 g) OB = 14,8 g, OH = 49 g, T = 12 g, Kcal =386
Atbildēt