Interesants, sātīgs un neprātīgi gards salikums.
Sastāvdaļas
60 g miežu putraimi
300 g ķirbis
380 g ūdens
25 g siers “Džiuga”(vai jebkurš cits siers)
10 g saulē kaltēti tomāti (ALVO,  vai 20 g saulē kaltētie tomāti eļļā, bet ja nav pieejami var pielikt 5 g vairāk sieru)
Sāls, garšvielas pēc izvēles (es izmantoju: Adigejas sāli, kaltētus garšaugus, drupinātus ķiplokus)
Pagatavošana
1.  Ķirbi nomizo, sagriež mazos gabaliņos, putraimus noskalo karstā ūdenī. Ķirbi un putraimus liek katlā, pievieno 300 g ūdeni un liek vārīties.
2.  Kad ūdens uzvārās,  samazina  vārīšanas temperatūru līdz minimumam un vāra gatavu. Ik pa laikam apmaisa.
3.  Beigās iemaisa zaļumus un sarīvētu sieru.
Uzturvērtība visai porcijai (690 g) OB =19 g, OH = 55,4g, T = 9 g, Kcal = 386