Pavasaris nes gaismu.Es gardus saldumus.
Sastāvdaļas

Biskvītiem
200 g olu baltums
400 g smalkais cukurs
20 g citronu sula
Ķiršu džems
200 g saldēti ķirši +50 g ūdens
10 g kukurūzas ciete +60 g ūdens
Saldinātājs
Krēmam
100 g saldais krējums 35%
350 g kulinārijas biezpiens “Baltais”
Saldinātājs
Vaniļa
Dekoriem
Ogas
Pagatavošana
Uzreiz ieslēdz cepeškrāsni uz uzkarsē līdz 95 grādiem. Parastais režīms: augša un apakša,  bez konvekcijas.
Cepsim 2 bezē biskvītus. Es to paveicu 2 piegājienos. Iesākumā  izcepu vienu un pēc tam otru biskvītu.
1. Olu baltumu liek traukā (tam jābūt sausam!) un sāk tos putot ar zemiem apgriezieniem, kamēr tas nesakuļas vieglās putās.
2. Pamazām, nepārtraucot putot, pakāpeniski pievieno cukuru. Kad pievienots viss cukurs, mikseri ieslēdz uz vislielākajiem apgriezieniem un puto, kamēr veidojas, bieza stingra masa. ~ 10 minūtes. Masu pārliek konditorejas maisiņā ar uzgali.
3. Uz cepamās plāts uzzīmē apli (26 cm)  un ar konditorejas uzga;la palīdzību uz cepamā papīra veido groziņu, pa vidu veidojot padziļinājumu. Tam apkārt veido tādus pašus  6 groziņus. Liek bezē cepeškrāsnī un uzreiz samazina temperatūru līdz 90 grādiem un cep ~1 h-1h 30 min.  Bezē jāpaliek baltiem. Pēc tam plīti izslēdz, paver durtiņas un ļauj bezē atdzist.
Gatavo ķiršu džemu
4. Traukā liek ķiršus, ūdeni, saldinātāju un maisot tos nedaudz savāra. Pievieno kukurūzas cieti, kas sajaukta ar ūdeni, visu izmaisa un nepārtraukti maisot to karsē, kamēr masa uzvārās un kļūst biezāka. Pārliek traukā un noliek atdzist.
Gatavo balto krēmu
5. Saputo saldo krējumu ar saldinātāju un vaniļu, pievieno kulinārijas biezpienu un sajauc viendabīgā krēmā.
Gatavo torti
7. Uz pamatnes liek pirmo bezē biskvītu. Pa vidu groziņos pilda ķiršu džemu (lai to atvieglotu iepildīju to konditorejas maisiņā un nogriezu galiņu), bet virsu klāj balto krēmu (izmantoju konditorejas maisiņu ar konditorejas uzgali).
8. Virsū liek otru biskvītu, “groziņus” pilda ar ķiršu džemu,  bet pa virsu liek balto krēmu.
9.Virsu dekorē ar ogām.
Uzturvērtība visai porcijai (1065 g  netto) OB = 55,2 g, OH = 358 g, T = 55,2 g, Kcal = 2094
Uzturvērtība 100 g
OB  = 4,8 g
OH = 36,7 g
T = 5,2 g
Kcal = 207