Šis ir deserts, kurš iederēsies jebkuros svētkos un ne tikai svētkos. Ar to varam iepriecināt savus mīļos, sevi, kad vien vēlamies, jo tā pagatavošana neprasa ne daudz laika, ne daudz prasmju.
Sastāvdaļas ( 1 porcija)
180 g vājpiena biezpiens
90 g 2% piens  (man bija pasauss biezpiens, ja biezpiens mitrs, tad vajadzēs mazāk piena)
Saldinātājs
100 g svaigas avenes
20 g  auzu pārslas karamelizētas medū (proporcija: 50 g auzu pārslas +25 g medus)/ vai Latvijas muslis  ar rupjmaizes kārtojuma garšu
10 g medus
Pagatavošana
1. Vispirms sagatavo griljāžu: auzu pārslas apcep pannā ar medu. Atdzesē.
2. Sablendē biezpienu ar pienu un saldinātāju viendabīgā krēmā.
3. Deserta traukā kārtām liek biezpiena masu, svaigas avenes, griljāžu.
Uzturvērtība visai porcijai ( 400 g) OB = 38 g, OH = 40,4 g, T = 4 g, Kcal = 370