Mazliet savādāk pagatavota vistas fileja.
Sastāvdaļas
2 lielas vistas filejas (650 g)
1 neliels burkāns ( 76 g)
1 maza paprika (110 g)
1 vidējs sīpols (80 g)
30 g ķiploki
30 g spināti
100 g siers
100 g vājpiena biezpiens
Sāls, pipari, garšvielas
5 g extra virgin eļla
Nepieciešama maza bļodiņa
Pagatavošana
1. Vistas fileju sagriež plānās strēmelēs, apsāla, sapiparo, pārkaisa ar garšvielā un izklapē.
2. Sarīvē burkānu, sagriež papriku, sīpolu, izspiež ķiploku un apcep uz pannas. Atdzesē. Pievieno spinātus,  sarīvētu sieru, biezpienu – visu sajauc.
3. Bļodiņā ieliek pārtikas plēvi un liek izklapētās vistas filejas: tā, lai fileja maliņas nokaras pāri bļodiņas malām. Pilda ar sagatavotajiem dārzeņiem ar sieru. Aizloka pildījumu ar vistas fileju.
4. Bļodiņu  apgāž uz cepamās plāts, noņem pārtikas plēvi. Atkārto ar atlikušajām visats filejām un dārzeņiem.
5. Liek cepeškrāsnī 180 grādos un cewp ~ 35-40 minūtes.

! Pēc izcepšanas sapratu, ka labāk šo visu cept dziļā  traukā (kā es to darīju ar pildītajām vistas filejām), pārklājot iesākumā trauku ar folliju un noņemot to tikai 10 minūtes pirms cepšanas beigām. Tādējādi vistas fileja būs sulīgāka. Bet lieliski noder,  kad tā atdziest, arī kā”uzgriežamā rulete.
Uzturvērtība visai porcijai (1176 g) OB = 215,4 g, OH = 23,4 g, T = 30 g, Kcal = 1194
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 108 g, OH = 11,7 g, T = 15 g, Kcal = 597
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 54 g, OH = 6 g, T = 7,5 g, Kcal = 298