Hurmas laiks turpinās. Gards un maigs biezpiena sacepums ar šo burvīgo augli.
Sastāvdaļas (forma 20 cm)
3 olas
50 g eritritols
300 gr biezpiena “pasta” ar banānu garšu
275  g vājpiena biezpiens
100 g kefīrs (2%)
275 g hurma
40 g kukurūzas ciete
70 g milti (es izmantoju kukurūzas miltus)
Vaniļa
Saldinātājs pēc izvēles (es izmantoju šo:https://www.trufit.eu/lv/esn-flavor-drops)
Pagatavošana
1.  3 olas kārtīgi saputo ar 50 g eritritolu un saldinātāju. (var izmantot tikai vienu no saldinātjiem)
2. Vājpiena biezpienu sablendē ar biezpiena pastu un kefīru.
3. Hurmu sagriež mazos gabaliņos.
4. Sablendētajai biezpiena masai pievieno sakultās olas un visu saputo.
5. Pievieno cieti, miltus, cepamo pulveri un visu kārtīgi saputo.
6. Iemaisa sagrieztos augļus.
7. Mīklu liek formā un liek cepeškrāsnī ~170-175  grādos cepties ~45 -50 minūtes (jāskatās pēc plīts).
7. Kad sacepums jau gandrīz, gandrīz gatavs, izslēdz krāsni un ļauj pilnībā atdzist, neatverot durtiņas.(neapdedziniet augšu!).
Uzturvērtība visai (1275 g) porcijai: OB = 106,6 g, OH = 175,2 g, T = 35,2 g, Kcal = 1497
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 35,5 g, OH = 58,4 g, T = 11,7 g, Kcal = 499
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 26,7 g, OH = 43,8 g, T = 8,8 g, Kcal = 375
Uzturvērtība 100 g
OB = 9 g
OH = 14,6 g
T = 3 g
Kcal = 125