Brīvdienu rīti bieži arī mūsmājās ir pankūku rīti. Šoreiz  ne saldās, bet cāļu aknu pankūkas ar pildījumu.
Sastāvdaļas ( 5 gab, pannas diametrs 20 cm)
Pankūkām
 2 olas
600 gr cāļa akniņas
120 g piens (2%)
1  sīpols (50 g)
3-4 ķiploka daiviņas
60 g milti (es liku kukurūzas miltus)
Sāls, pipari, garšvielas pēc izvēles
Pildījumam
2 vārīti burkāni (220 g)
3 vārītas olas
60 g siers 10%
3-4 ķiploka daiviņas (10 g)
Sāls, pipari, garšvielas pēc izvēles
30 g  treknāks siers pa virsu (man “Suluguni” siers, var to pašu 10% sieru, vai var nelikt vispār)
Pagatavošana
1. Samaļ /sablendē cāļa akniņas ar sīpolu un ķiploku. Pievieno olas, pienu, miltus, garšvielas. Un pannā, zemā temperatūrā cep pankūkas (man sanāca 5 gab).
2. Sarīvē burkānus, olas, sieru, sasmalcina ķiploku, pievieno sāli, piparus, garšvielas un visu sajauc.
3. Liek aknu pankūkas uz šķīvja un liek pa vidu  pildījumu. Saloka un liek uz cepamās plāts.
4. Liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep ~ 12 minūtes. 3 minūtes pirms cepšanas beigām uzkaisa pankūkām sarīvētu sieru un liek atpakaļ cepeškrāsnī.
Uzturvērtība visai porcijai (1221 g) OB = 173,8 g, OH = 64,3 g, T = 74,7 g, Kcal = 1658
Uzturvērtība 1  pankūkai OB = 34,8 g, OH = 12,9 g, T = 15 g, Kcal = 332