Kaut kas neticami maigs un gards!
Sastāvdaļas  (17*25 cm formai)
180 g cepumi “Savoyard” (dāmu pirkstiņi)
500 g persiku biezenis
Saldinātājs
2 ēd.k. citronu sula
Krēmam
200 gr kulinārijas biezpiens “Baltais”
500 g svaigais siers “Ricotta Lago Maggiore (6%)
Vaniļa
Saldinātājs
Pagatavošana
1.Persikos veic krusteniski iegriezumu un pilnībā iegremdē tos verdošā ūdenī uz 30 sekundēm.
2. Izņem ārā, iemērc ledus ūdenī, izņem, noņem mizu un  sagriež. Pievieno saldinātāju, citronu sulu un sablendē ar blenderi viendabīgā biezenī
3. Savoyardi cepumus uz dažām sekundēm iemērcam persiku biezenī un liek veidnē (var biezeni arī pa virsu cepumiem nedaudz uzliet ).
4. Pa virsu persiku biezenim pārklāj ar pusi no krēma. Virsū atkal liek izmērcētu cepumu kārtu, atlikušo persiku biezeni un pārklāj ar atlikušo krēma kārtu.

Liek ledusskapī uz vairākām stundām.
Uzturvērtība visai porcijai (1380 g) OB = 85,7 g, OH = 205,1 g, T = 38,3 g, kcal = 1523
Uzturvērtība 100 g
OB = 6,2 g
OH = 14,8 g
T = 2,7 g
Kcal = 110