Vienreizēji gardi un vasarīgi.
Sastāvdaļas
250 g pilngraudu cepumi “Belvita” ar zemeņu pildījumu
2 olu dzeltenumi
Pildījums
2 paciņas x 180 g vājpiena biezpiens
250 g svaigais siers “Ricotta”(6%)
2 olu baltumi
20 g kukurūzas ciete
Saldinātājs, vaniļa
Pagatavošana
1. Sasmalcina blnederī (vai sadrupina) cepumus. Pievieno olu dzeltenumus, sajauc un liek formas apakšā. Pieblietē un ieliek līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī uz 5 minūtēm. Atdzesē.
2. Traukā liek biezpienu, Ricottu, saldinātāju un sajauc. Pievieno avenes. Atsevišķi saputo stingrās putās olu baltumus un iemaisa biezpiena masā.
3. Masu liek uz pamatnes un liek cepeškrāsnī 165 grādos ~ 45-60 minūtēm. Skatieties pēc virsmas. Atdzesē līdz istabas temperatūrai un liek ledusskapī “stabilizācijai”.
Uzturvērtība visai porcijai (1090 g brutto/863 g netto) OB = 111,7 g, OH = 200,1 g, T = 55 g, Kcal = 1797
Uzturvērtība 1/6 no porcijas 18,6 g, OH = 33,4 g, T = 9,2 g, Kcal = 300
Uzturvērtība 100 g
OB = 13 g
OH = 23,1 g
T = 6,3 g
Kcal  = 208