Kad sāk prasīties ko nopietnāku, jācep gardās vistas filejas kotletes ar dārzeņiem, sieru un kuskusu.
Sastāvdaļas ( 15 gab)

500 g vistas fileja
1 neliels brokolis  (450 g)
1 neliels ziedkāposts (350 g)
3 olas
200 g liess siers  ( es izmantoju 10% ķimeņu sieru, bet var būt cits liess siers)
1 sīpols (80 g )
25 g ķiploki
100 g kuskuss
200 g ūdens
Sāls, pipari, garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana
1. Samaļ/sasmalcina virtuves kombainā vistas fileju, brokoli un ziedkāpostu.
2. Kuskusu aplej ar vārošu ūdeni (200 g) un noliek uzbriest.
3. Samaltajai gaļai un dārzeņiem  pievieno smalki sagrieztu sīpolu, izspiestus ķiplokus, garšvielas, olas,  sieur, uzbriedināto kuskusu un sajauc kotlešu masu.
4. Veido kotletes, liek uz cepamā papīra un liek cepeškrāsnī. Cep ~ 1h 180 grādos.
Uzturvērtība visai porcijai ( 2077 g brutto/ 1596 g netto) OB = 225,1 g, OH = 122 g, T = 58 g, Kcal = 1882
Uzturvērtība 1 gab  no porcijas OB = 15 g, OH = 8,1 g, T = 3,8 g, Kcal = 125
Uzturvērtība 100 g
OB =14,1 g
OH = 7,6 g
T = 3,6 g
Kcal = 118 v