Mazās, gardās  jāņogu tartītes! Burvīgas!
Pamatam (10 cm diametrs)

180 gr vājpiena biezpiens (no paciņas un diezgan slapjš)
1 ola
90 gr milti (es izmantoju kukurūzas miltus. var būt arī maz\ak, viss atkarīgs no biezpiena slapjuma)
25 g sviests
Saldinātājs pēc izvēles
Vanilīns
Pildījums
300 g jāņogas
25 g kukurūzas ciete
1 ola
120 g kulinārijas biezpiens “Baltais” (var izmantot to pašu biezpienu, kas mīklai, vai jogurtu)
Saldinātājs, vanilīns
Pagatavošana
1. Olu sajauc ar biezpienu, pievieno izkaus;etu sviestu, saldinātāju, miltus, un sajauc mīklu. Kamēr gatavos pildījumu, uz minūtēm 20 ieliek ledusskapī.
2. Sablendē jāņogas ar saldinātāju. Pievieno kukurūzas cieti. Visu sajauc.
3. Atsevišķā traukā sablendē olu ar kulinārijas biezpienu un  saldinātāju.
4. Mīklu sadala 3 vienādās daļās. Mīklu liek tartes formiņās (man ir silikona veidnītes, bet var rokām  tās veidot tieši uz plāts veidojot “bortiņus”)
5. Vidū liek sablendētās ar cieti jāņogas, kuras arī sadala 3 vienādās daļās (man sanāca pa 3-4 karotēm katrā).  Pāri ar karoti liek  sakultu olu ar biezpienu, saldinātāju un vaniļu. Ar koka irbulīti sajaucu biezpiena masu ar jānogām- zīmejot lokus.
4. Liek cepeškrāsnī uz minūtēm ~ 25 min 180 grādos.
Uzturvērtība visai porcijai (850 g brutto): OB = 71,4 g, OH = 116 g, T = 36 g, Kcal = 1142
Uzturvērtība 1 gab OB = 24 g, OH = 38,6 g, T = 12 g, Kcal = 382