Iepriekšējā tortīte bija tik garda, tādēļ izlēmu atkārtot recepti, bet pamēģināt versiju ar šoko biskvītu. Un atkal tā izdevās gan supergarda, gan ar super labu uzturvērtību!
Sastāvdaļas (18 cm diametrs)
Biskvītam  (netto svars 2 biskvītiem 322 g)
Sastāvdaļas
2 nelielas olas
80 g piens (man bija 2,5 %)
25 g sviests
220 g cukini/kabacis
25 g kakao
30 g eritritols
Vaniļas ekstrakts
1 tējkarote cepamais pulveris
Saldinātājs, ja gribas intensīvāku saldumu ( bet to pēc izvēles, vai var arī likt vairāk eritritolu)
100 g kviešu pilngraudu milti
Krēmam (netto svars 1350 g  bez želatīna)
1000 ml piens (2%)
60 g kukurūzas ciete
60 g kokosriekstu skaidiņas
60 g sausais piens (1%)
1/2 tējk. kurkuma |(krāsai)
Saldinātājs pēc izvēles
45 g želatīns
270 g piens
Biskvītu piesūcināšanai
100 g ūdens  +20 g medus / saldinātājs
Persiku džemam (390 g netto) 
300 g persiki
20 g kukurūzas ciete
200 -250 g ūdens
Saldinātājs
Papildus: 200 g svaigas avenes
Pagatavošana
Biskvītu pagatavošana

1. Sarīvē uz vidēji smalkas rīves kabaici/cukini. Uzber nedaudz sāli in noliek malā, lai atsulojas.
2. Sajauc vienā traukā visas sausās sastāvdaļas.
2. Olas saputo ar eritritolu (puto ~ 2-3 minūtes, lai masa palielinās apjomā), pievieno izkausētu sviestu un pienu.
3. Saputotajās olās pa trīs reizēm, pakāpeniski  iesijājot uzmanīgi iemaisa sausās sastāvdaļas. Un beigās iemaisa nospiestu cukini/kabaci
4. Mīklu lej  formā un liek iepriekš, līdz 175 grādiem sakarsētā cepeškkrāsnī (augša-apakša, bez konvekcijas) un cep ~ 30 minūtes. Biskvītu atdzesē. Nogriež tam “cepurīti”. Un pārgriež uz pusēm.
Krēma gatavošana
5. Sajauc visas krēma sastāvdaļas un liek uz plīts. Nepārtraukti maisot to karsē, kamēr masa sabiezē. Noliek malā  atdzist – pārklājot ar pārtikas plēvi tā, lai tā saskaras ar krēma virsmu.
Persiku džema gatavošana (es šo sagatavoju jau iepriekšējā dienā)
6. Katliņā liek sagrieztus gabaliņos persikus un ūdeni un vāra, kamēr to paliek mīksti.
7. Pievieno ar 50 gramiem ūdens sajauktu kukurūzas cieti. Maisot to karsē, kamēr persiku masa sabiezē. Noliek atdzist.
Gatavo torti
8. Pirms tortes salikšanas aukstā pienā uzbriedina želatīnu un atstāj uzbriest. Pēc tam izšķīdina to karstā ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī (ar impulsiem: pa 20 sek) un pievieno iepriekš sagatavotajam vārītajam piena kokoskrēmam: visu samaisa. Un noliek malā, lai tas nedaudz atdziest un sāk biezēt
9. Metāla konditorejas riņķim  (to izvek ~ par 1 cm lielāku diametrā par izcepto biskvītu) apakšu – apvelk ar folliju ( vismaz 2 kārtās ) un uzloka tā maliņas uz augšu. Drošībai nostiprina ar skoču. Pa iekšpusi liek un sastiprina acetāta plāksni.
10. Konstrukciju liek uz pamatnes, kur liks torti:  liek vienu no biskvītiem uz pamatnes un piesūcina ar  sīrup/medus ūdeni. Pa virsu  biskvītam liek persiku “džemu”. Izlīdzina.
11. Pa virsu,  uzklāj 1/2 no kokoskrēma, lai notek arī pa malām.
11. Virsū liek otru biskvītu, piesūcina ar sīrupūdeni un  uzklāj nedaudz krēma. Krēmā iespiež svaigas avenes un pa virsu pārklāj atlikušo krēmu.
12. Torti pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī sastingt.
No rīta dekorē pēc patikas.
Uzturvērtība visai porcijai ( netto 2600 g /bez dekoriem) OB = 152g, OH = 287,5 g, T = 121,7 g, Kcal = 2884
Uzturvērtība 100 g
OB  = 5,8 g
OH = 11,1 g
T = 4,7 g
Kcal = 111