Pavlova… kuram gan negaršo Pavlova? :)  Ar gardu vārīto krēmu un daudz, daudz augļiem!
Sastāvdaļas ( diametrs 26-28 cm)
4 olu baltumi (150 g)
200 g cukura
1 ēd.k. kartupeļu ciete (20 g)
1 ēd.etiķis
Šķipsniņa sāls
Krēmam
2 olas 
500 g piens (2%)
50 g kukurūzas ciete
Saldinātājs, vaniļa
250 g svaigais siers “Ricotta”(6%)
400 g dažādas ogas, augļi
Pagatavošana
1. Olu baltumus liek sausā traukā, pievieno sāli un ar mikseri sakuļ vieglās putās, tad, lēnām, pakāpeniski pievieno  cukuru ,līdz masa kļūst bieza un spīdīga.
2. Masā iesijā kartupeļu cieti, pievieno etiķi un ar karoti sastāvdaļas uzmanīgi iecilā tā ļoti ar maisīšanu te neaizraujoties.
3. Olbaltumus liek formā  uz cepamā papīra (man riņķis ar cauru vidu un izlīdzina apmēram 20 cm diametra izmēra aplī. Tā viducī  bedrīti, gar malām “bortiņus”, kur liksim pildījumu.
4.  Pannu ar olbaltumu masu liek līdz 150°C sakarsētā cepeškrāsnī (režīms augša/apakša), krāsns durtiņas aiztaisa un temperatūru uzreiz noregulē uz 90°C. Pamatni cep apmēram  1h  40 min, tad cepeškrāsni izslēdz, durtiņas nedaudz paver un to pilnībā atdzesē.
Gatavo krēmu
5. Katliņā lej 500 g pienu, pievieno 2 olas, saldinātāju, vaniļu, kukurūzas cieti un maisot karsē, līdz masa sabiezē. Noņem un kārtīgi  atdzesē (es uz nakti  to atstāju ledusskapī)
6. Kad krēms atdzisis, pievieno svaigo sieru “Ricotta’ un ar putotāju uz maziem apgriezieniem saputo.
Gatavo torti
7. Bezē pamatni liek uz liela šķīvja. Pa virsu klāj krēmu (es to iepildīju konditorejas maisā un izspiedu no tā “bumbiņas” noklājot visu bezē virsmu). Krēmam pa virsu kārto augļus un ogas.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1500 g) OB = 69 g, OH = 330 g, T = 51,7 g, Kcal = 2021
Uzturvērtība 100 g
OB = 4,5 g
OH = 22 g
T = 3,4 g
Kcal = 135