Zupa Okroška
Vasarai ir savas prioritātes, un tai piestāv arī “okroška”.
Sastāvdaļas
1 litrs vājpiena kefīrs (740 g)
2 gurķi (200 g)
170 g redīsi
3 vārītas olas
40 g dilles
100 g zaļie lociņi
2 ķiploka daiviņas (nav obligāti)
Sāls, sinepes, pipari pēc vajadzības
Pagatavošana
1. Sagriež visas zupas sastāvdaļas, pievieno kefīru, sāli, ķiplociņu, sinepes un visu sajauc.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1427 g) OB = 50 g, OH = 46 g, T = 20,3 g, Kcal = 575,8
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 25 g, OH = 23 g, T = 10,2, Kcal = 288
Atbildēt