Nu, patīk un garšo man dažādas zupiņas. Šoreiz jūsu uzmanībai foreles frikadeļu zupiņa. Nu, burvīga!!!
Sastāvdaļas
2500 g ūdens
1 mazs ziedkāposts (330 g)
1 mazs brokolis (190 g )
1 mazs jaunais kāposts (460 g)
1 vidējs sīpols (100 g)
5 ķiploka daiviņas ( 15 g)
200 g tomāti cherry
5 g eļļa
Sāls, pipari
170 g krēsmiers “Latgale ar citronu un lasi”
Foreles frikadelēm
300 g forele
1 maza ola (vai 1 olas baltums, ~ 35 g)
50 g p/g kviešu milti
1 ēd.k citronu sula
10 g sojas mērce
1 tējk. Tobasko mērce
30 g dilles, pētersīļi
Sāls  (pēc nepieciešamības!)
Pagatavošana
1.  Liek vārīties katlu ar ūdeni.
2. Sagatavo visus dārzeņus: sašķērē jauno kāpostu, sadala rozetēs brokoļu un ziedkāpostus. Sīpolu sasmalcina un apcep pannā ar 5 gr eļlas.
3. Samaļ foreli. Pievieno visas sastāvdaļas – olu, miltus, citronu sulu, zaļumus, miltus un samīca mīklu. Veido mazas bumbiņas un liek katlā vārošā ūdenī.
4. Kad frikadeles uzpeldējušas, pievieno dārzeņus, sāli un visas garšvielas.
5. Kad viss uzvārījies, pievieno krēmsieru. Uzvāra un vāra  10-15 minūtes. Beigās pievieno zaļumus.
Uzturvērtība 100 g
OB = 3,2 g
OH = 2,6 g
T = 1,4 g
Kcal = 37,2