Jums noteikti arī patīk vienkārši, ātri pagatavojami salātiņi.
Sastāvdaļas
300 g ķīnas kāposts
1 ābols (200 g , netto)
3 vārītas olas (170 g)
20 g citronu sula
250 g vistas fileja (man šoreiz kūpināta krūtiņa, no  https://varpasn.lv/ pērku c/tirgū)
50 g zaļie lociņi
20 g linsēklas
Sāls, pipari
Mērcei
1 neliels avokado (80 g)
50 g dažādi zaļumi (dilles, pētersīļi, spināti, kinza, u.c)
300 g beztauku biezpiena krēms “Alma”
25 g ķiploki (var likt mazāk, kam negaršo)
1 tējk.sinepes ( 7 g)
1 tējk.medus (10 g)
Sāls (es lietoju garšaugu sāli no www.gemoss.lv)
Pagatavošana
1. Sagriež vistas fileju, ķīnas kāpostu, olas, zaļos lociņus. Ābolu sarīvē. Visam pievieno citronu sulu un samaisa.
2. Sajauc visas mērces sastāvdaļas un sablendē.
3. Sajauca salātu sastāvdaļas ar mērci.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1482 g) OB = 122 g, OH = 68,3 g, T = 60 g, Kcal = 1310
Uzturvērtība 1/3 no porcijas  OB = 41 g, OH = 22,8 g, T = 20 g, Kcal = 437
Uzturvērtība 100 g
OB = 8,3 g
OH = 4,6 g
T = 4 g
Kcal = 89