Nu, ko mīļie draugi ir atkal atsācies gardo zupu periods. Gardas, sildošas tās noteikti turpinās būt manā ēdienkartē. Un ceru, ka arī jūsējās
Sastāvdaļas
1,8 litri ūdens
300 g atkauloti vistas šķiņķīši bez ādas (RIMI)
400 g ziedkāposts
300 gr zaļās pupiņas
2 burkāni ( 118 g)
1 paprika ( 188 g)
1 sīpols (100 gr)
5 ķiploka daiviņas (20 gr)
40 gr dzeltenā karija pasta  (nopērkama lielveikalos pie Āzijas produktiem)
30 gr zaļumi (dille, pētersīļi, zaļie )
200 ml kokosriekstu piens ( Santa Maria Original 18%)
5 gr eļļa
Garšaugu sāls, pipari
Kurkuma, kumīns
Pagatavošana
1. Katlā liek vārīties vistas šķiņķīšus.
2.  Pa to laiku sagriež ziedkāpostus rozetēs, sarīvē burkānus, sagriež papriku.
3. Sīpolu un ķiploku sagriež un apcep uz karstas pannas tējkarotē eļļas.
4. Gatavo vistas gaļu izņem no katla, sagriež mazākos gabaliņos un noliek pagaidām malā.
5. Vistas buljonā liek ziedkāpostus, burkānus, papriku, zaļās pupiņas un apcepto sīpolu ar ķiplokiem.  Vāra gatavus.
4. Pievieno  sagriezto vistas gaļu, karrija pastu, kokosriekstu pienu, garšvielas un vēlreiz visu uzvāra.. Pavāra minūtes 5 un noņem  no uguns.
5. Uzber pa virsu zaļumus.
Uzturvērtība visai porcijai ( 3501 g)  OB = 83 g, OH = 82,6 g, T = 66,7gr, Kcal = 1266
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 27,7 g,  OH = 27,5 g, T = 22,2 g, Kcal = 422
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 20,8 g, OH = 20,7 g, T = 16,7 g, Kcal = 317