Kabaču laiks turpinās. No tāda,  it kā necila dārzeņa var pagatavot visneiedomājamākos gardumus. 
Sastāvdaļas (pannas diametrs 28 cm)
1 ola
1 neliels kabacis/cukini (300 gr)
100 gr piens/kefīrs
70 gr milti (es izmantoju kukurūzas miltus)
Sāls, pipari, garšvielas, ķiplociņš (man patīk, ka to jūt;)
Pildījums
120 gr burkāns
1 maza paprika (130 g)
1 neliels sīpols (60 gr)
100 gr siers 10 % (vai cits liess siers)
30 gr pētersīļi vai dilles
Sāls, pipari, garšvielas, zaļumi
Pagatavošana
1. Vispirms sacep/sasautē  burkānu, papriku un sīpolu. Noliek malā, lai atdziest.
2. Sarīvē cukini, pievieno olu, pienu/kefīru, miltus, sāli, piparus, garšvielas, ķiplociņu, cepamo pulveri.
3. Pildījumam: sarīvē sieru, sajauc ar sautētajiem dārzeņiem, garšvielām.
4. Ar kausiņu liek mīklu pannā, kura minimāli iesmērēta ar eļļu, izlīdzina un cep ļoti zemā temperatūrā zem vāka ~ 10- 12 min.
5. Kad apakša apcepusies, pankūku apgriež uz otru pusi un nedaud pacep no otras puses.
6. Tad uz pankūkas vienas puses liek  pildījumu, pārloka pankūku uz pusēm, piespiež un ļauj vēl minūtes 3 pacepties zem vāka, līdz siers izkūst.
Uzturvērtība visai porcijai (935 g) OB = 57,2 g, OH = 90 g, T = 20 g, Kcal = 800
Uzturvērtība 1/2 porcijai OB = 28,6 g, OH = 45 g, T = 10 g, Kcal = 400