Šo izcilo desertu var gatavo tun baudīt nebeidzami!!! Šī ir izcila recepte. Iesaku!
Cepumiem  “Dāmu pirkstiņi”
Sastāvdaļas (trauks 14 x 14cm)
4 olu baltumi
7 g citronu sula
1 g sāls
40 g eritritols samalts pūderī
20 g kukurūzas ciete
20 g rīsu milti
15 g whey proteīns
Krēmam
4 olu dzeltenumi
300 g piens
20 g ciete
30 g sausais piens
150 gr stipra, salda kafija
250 gr svaigais siers Ricotta (Lago Maggiore 6%)
Kakao apbārstīšanai
150 g zemenes
Saldinātājs (es izmantoju ar vaniļas garšu šos: https://www.trufit.eu/lv/esn-flavor-drops )
Pagatavošana
Sākumā sacep cepumus
1. Atdala olām olu baltumus. (dzeltenumus noliek krēmam)
2. Sajauc sausās sastāvdaļas: 20 g rīsu miltus, 20 g  kukurūzas cieti un 1 5 g proteīnu.
3. Sāk putot olu baltumus, kuriem pievieno 7 g citronu sulu un 1 g sāli. Kad jau izveidojušās  vieglas putas pievieno pūderī samaltu eritritolu un saputo olu baltumus stingrās putās.
4. 3 piegājienos uzmanīgi izmaisot,  pie olu baltumiem pievieno sajauktos miltus, cieti un proteīnu.
5. Saputoto masu liek konditorejas maisā  un izspiež vienāda garuma, ~ 7-8cm garus cepumus, ~ 2 cm attālumā vienu no otra. Galiņu nogriež apmēram 1 cm platu.
6. Liek cepties 170 grādos ~ 25 minūtes. Atdzesē.
Gatavo krēmu
7. Vispirms apcep 30 g sauso pienu, kamēr tas kļūst zeltains un samaļ to  kafjas dzirnaviņās.  Un pagatavo stipru, saldu kafiju.
8. Olu dzeltenumiem pievieno 300 g pienu, 20 g kukurūzas cieti, 30 g apcepto sauso pienu, saldinātāju pēc vajadzības un kuļot ar konditorejas slotiņu karsē, kam;er masa sāk biezēt. Atdzesē.
9. Atdzesētajam krēmam pievieno 250 g svaigo sieru Ricotta. Samaisa ar karoti, nekuļ! Sagriež zemenes.
Gatavo kūku
10. Mērc cepumus kafijā un liek trauka apakšā.
11.Pa virsu klāj pusi no krēma. Krēmam pa virsu sagrieztas zemenes., nedaudz iespiežot tajā.
12. Ņem nākošos cepumus, mērc kafijā un liek pa virsu zemenēm.  Uz cepumiem pa virsu liek atlikušo krēmu, izlīdzina un liek ledusskapī vismaz uz 3-4 h.
13. Izņem pārkaisa ar kakao  un bauda šo izcilo desertu!
Uzturvērtība visai porcijai (770 g) OB = 52,7 g, OH = 82,5 g, T = 30,1 g, Kcal = 819
Uzturvērtība 100 g
OB = 6,8 g
OH = 10,7 g
T = 3,9 g
Kcal = 106,4