Ir grūti apstāties pēc viena gabaliņa. Sulīgs, maigs un gards!
Sastāvdaļas (forma 18 cm)
3 olas
40 g olu baltums
275 gr vājpiena biezpiens (graudainais, ne paciņu)
175 g kulinārijas biezpiens “Baltais”
30 gr  milti (es izmantoju kukurūzas)
15 gr kukurūzas ciete
Vanilīns
1 tējk.cepamais pulveris
260 gr augļi (man: avenes, plūmes)
Saldinātājs pēc vajadzības (man no www.dietstore24lv)
Pagatavošana
1.  3 olām atdala olu baltumus.
2. Biezpienu un kulinārijas biezpienu “Baltais” sablendē ar olas dzeltenumiem, 40 g olas baltumu, saldinātāju, vaniļu.
3. Plūmes sagriež smalkāk.
4. Sablendētajai biezpiena masai pievieno miltus, iemaisa sagrieztos augļus, ogas
5. Saputo stingrās putās olu baltumu un ar karoti uzmanīgi (maisot tikai uz vienu pusi, lai gaiss netiek) iemaisa mīklā.
6. Mīklu liek formā un liek cepeškrāsnī ~175 grādos cepties ~35 h minūtes (jāskatās pēc plīts).
7. Kad sacepums jau gandrīz, gandrīz gatavs izslēdz krāsni un ļauj pilnībā atdzist, neatverot durtiņas.
Uzturvērtība visai (960 g) porcijai: OB = 101,3 g, OH = 74,1 g, T = 21,6 g, Kcal = 944
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 33,8g, OH = 25,7 g, T = 7,2 g, Kcal = 315
OB = 12,2 g
OH = 8,9 g
T = 2,6 g
Kcal = 114