Pagājušais rudens bija bagātīgs ar baraviku ražu. Velkam ārā no saldētavas un vāram gardu zupiņu.
Sastāvdaļas

2,2 litri ūdens
500 g baravikas (vai citas sēnes)
2 burkāni (200 g)
1 liels kālis (514 g)
1 paprika (150 g)
4 ķiploka daiviņas (15 g)
400 gr saldētās pākšu pupiņas
50 g zaļumi (dilles + lociņi)
180 g krēmsiers “Latgale” ar zaļumiem (vai kausētais siers Dzintars 7,5%)
250 g kūpināta vistas krūtiņa (Rubeņu)
Sāls, pipari, smaržīgie pipari, lauru lapas, un citas garšvielas pēc izvēles.
Asais čilli (man patīk asāki ēdieni, tādēļ šo var nelikt)
Pagatavošana
1. Katlā lej ūdeni, kuram pievieno sāli, piparus, lauru lapas, garšvielas. Ūdeni uzvāra.
2. Sagriež mazos kubiciņos vistas krūtiņu, sēnes, kāli, papriku. Burkānus sarīvē, zaļumus sasmalcina.
3. Katlā vispirms liek sēnes, un uzvāra. Pavāra kādas 10 minūtes un, tad pievieno pacieto kāli, vistas krūtiņu.  Vāra gandrīz līdz gatavībai.
4. Pieber sarīvētos burkānus, papriku, pupiņas. Visu vāra gatavu.
5. Beigās pievieno kausēto sieru. Uzvāra, pievieno zaļumus.
Gatavs! Lai labi garšo!
Uzturvērtība visai porcijai ( 3385 gr) OB = 112 g, OH = 89,4 g, T = 49,6 g Kcal = 1231
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 28 g, OH = 22,4 g, T = 12,4 g, Kcal = 308
Uzturvērtība 100 gr
OB = 3,3 g
OH = 2,6 g
T = 1,5 g
Kcal = 36,4