Ir beidzies  kārtējais Tievēšanas projekts “Nomet lieko”. Ar patiesu prieku un gandarījumu dalos ar jums ar mūsu kopējā darba rezultātiem (tabuliņā ir TOP 15 rezultāti). Nu, vai nav malači? 👌👍🥰🥰🥰
🌹Skaidrīte
Kopā zaudēts -5,1 kg. Neticami viegli, garšīgi ēdot izkusa šie kilogrami manos 65 gados. Paldies jaukajai Inetai un manai meitiņai Ingai par uzmundrinājumu,pleca sajūtu. Lai labi iesāktais turpinās! Visām jauku ,saulainu pavasari!
🌹Mairita
Ak mīļā Ineta , un visas fantastiskās meitenes! Man uz šodienu pa 4 nedēļām zaudēti kopā – 5,3 kg. Es vēlos pateikt Tev milzīgu paldies! Paldies, ka iedvesmo, izglīto, palīdzi, dalies! Paldies par visu! Esmu ļoti laimīga, ka reiz, kādā trenažieru zālē, satiku tieši Tevi! Tu esi brīnišķīgs cilvēks, Tu esi fantastiska sieviete! Paldies, mīļā, par visu! Man ir gājis visādi, un iet. Taču es nepadodos un nepadošos. Paldies par Tavu atbalstu, un visu, ko dari! Tu dalies, dari visu ar tādu mīlestību, atdevi. To nevar nejust, un tas ir ārkārtīgi svarīgi it visā, ko mēs daram! Tas nāk no sirds! Un, paldies Tev par to visu! Lai kā arī man ies un ietu, es darīšu un izdarīšu! Ātrāk vai lēnāk, bet kopā ar Tevi, tas noteikti izdosies! Paldies arī visai grupai! Tas ir sākums, kuram jākļūst par mūsu ikdienu! Lai mums izdodas!
🌹Alise
Šodien svari uzrāda, ka kopā zaudēti -3,5kg. Jūtos gandarīta, vaidziņi nokusuši, katru dienu izpildīju vingrinājumus pēc Inetas ieteiktās Carolines Girvan youtube video. Un nu jau mani gurni ielien ādas biksēs -par kurām jau kādu laiku sapņoju. Ineta, sirsnīgs paldies par iedziļināšanos un patiesām rūpēm♥️– es vēl baroju mazo un Ineta uzstāja, ka ēdienkartei jābūt ar uzturošu ckal daudzumu, lai laktācija nezaudē kvalitāti un apjomu- un tā arī viss noritējis, pieniņa pietiek un mammīte kūst, turklāt ir gardi paēdusi! Par to esmu tik ļooooti pateicīgi Lielākais ieguvums – beidzot pieturos pie ēdienreizēm, tik daudz neprasās saldumi! Pārsteidz, ka daudzas receptes liekas tik “kteptīgas, sierainas, piesien dūšu..bet zini, ka sastāvā viss ir veselīgs”. Un tāaaaas, Inetas kūkas…tā vispār ir ilustrētā fantastika!!!! Mans lielākais atklājums,ko saglabāšu arī nākotnē 8% siers (gaaards, kuuust un tie %), rīsu, kukurūzas, pilngraudu milti un saldinātāji! Edunsporto.lv es apmeklēju katru dienu – tik daudz vēl recepšu vēlos izmēģināt. Un, Inet, paldies par tavu sirsnību, mūsu izglītošanu, liekas, ka biji uz viļņa 24/7 un meitenēm par atbalstu, uzmundrinājumu un viedokli! Tiekamies atbalsta grupiņā- šis viss vēl jānostiprina un kopā to darota- tajā ir jauda
P.S. turklāt atzīšo, ka nedēļas nogalēs atļāvos cheat meal – pasūtijām ēdienu un nedēļas laikā centos nedaudz izlīdzināt kcal. ‍‍
Agnese Kopā- 5,5 kg! Bija grūti sākumposmā atteikties no nozīmīgā saldumu dau dzuma, ko lietoju uzturā, bet jau pēc nedēļas jutos citādāk! Mērķis bija ievērot un sasniegt iknedēļas rezultātu, vispirms vienu nedēļu, tad jau nākamo un nākamo…..
🌹Santa
Kopā- 5,8kg.Patika piedalīties,vēl visu neesmu izmēğinājusi no savas ēdienkartes,bet soļanka ir mana zupa kura tiek vārīta katru sestdienu.Es turpināšu,man patīk otrdienas rīti,tie ir kā atskaite par padarīto.
🌹😘Inga
Kopā šajā laikā esmu zaudējusi laikam savus kilogramus 5. Es nebiju sev galvenais mērķis,mans galvenais mērķis bija sakārtot ēdienkarti ģimenē,lai var gan gardi,gan veselīgāk. Daļēji tas ir izdevies, nenoliedzami prieks par pašas panākumiem. Paldies par ierosmēm! Šī bija pati pirmā manā dzīvē “diēta” (kuru īsti tā nosaukt negribas). Ceru,ka pēdējā. Ja jau šis darbojas-kāpēc mēģināt ko citu? Centīsimies turpināt un nepadoties. Lai gaišs pavasaris visām dāmām un Ineta, arī Tev!
🌹Inga
Kopā 3,7 kg, bet tā kā pievienojos pāris dienas vēlāk, tad fināla rezultāta būs 5dien ( nē, lai gan fināla rezultāts būs mans ideālā svara cipars ). Jutos ļoti labi, nevienu reizi nejutos izsalkusi vai ierobežota. Ieguvumi: izkāpu no rutīnas kurpēm attiecībā uz ēdienu, nomestie kg, nešķeļas nagi ( es to ievēroju pēc 1.5 nedēļas, nekādi super dārgie stiprinātāji, eļļas nelīdzēja). @Ineta, liels, liels Tev paliedies, veselību un nezūdošu enerģiju, iedvesmu jaunu recepšu izstrādē. Noteikti būšu edunsporto.lv pastāvīgā apmeklētāja!
Veiksmi un izdošanos pārējām/-iem gupiņas dalībniekiem!
🌹Inga
Kopā esmu atstājusi aiz muguras – 6,6 kg sava smaguma. Jūtos gandarīta par sevi un vēl vairāk par savu mīļo mammu ar kuru kopā veicām šo ceļojumu pie veselīgāka un slaidāka ķermeņa. Paldies, Ineta Rijniece par šo lielisko iespēju. Tas nebija sarežģīti, vieglākais veids kādu atklāju pateicoties Tev, lai tuvotos mērķim. Mēs neatvadamies…turpinam. Lai visām mums jauka diena, vēlme piepildīt sapņus un neapstāties pie iesāktā!
🌹Evita
Kopa nomesti 9,4 kg.Užas,užas,užas!!! Būtu domaju nomesti vēl, ja vingrotu. Ēdienkarti 98% godigi ievēroju. Ja godigi , domāju labi ja nedēļu izvilkšu bez cukura, baltmaizes un visa pārējā. Bet var, ja grib un jutos paēdusi.Turpināšu noteikti tālāk iesākto!
🌹KF
Kopā nomesti 7.8kg Šī ir mēneša pēdējā dieniņa šim marta mēneša maratonam, bet sākums lielākām izaicinājumam. Šo rītu sāku ar šarko masāžu ādai, tagad es zinu ko nozīmē novilkt ādu pār acīm Neliels restarts ādas tonizēšanai un aiziet sākam jaunu mēnesi. Oki,doki! Ineta Tu dari lielu darbu, cik daudz muļķīgu lietu cilvēki dara salaiduma dēļ, bet cik labi ka esi Tu,kas palīdz cilvēkam atgūt pārliecību par sevi, savu ķermeni, Tu iedevi jaunu elpu manam ķermenim un manai ģimenei iespēju pareizi ēst.
🌹Ieva
Kopā -3 kg. Par izaicinajumu kopa- super! Tik pozitivs atbalsts gan no @Ineta Rijniece, gan grupinas kopa. Un zinasanas, receptes! Paldies! Tagad tik jaturpina pasai! Un vispar Marts bija nenormals menesis ar gimenes jubilejam katru nedelu, dazas pat pa 2
🌹Rita
Kopā -2.3 kg. Bija forši 4 nedēļas tik ātri pagāja.. ļoti labs atbalsts no grupas un no @Ineta Rijniece! Liels paldies tas viss kopā radīja sajūtu, ka Tu neesi viens. Jūs visi esat kopā un visi cīnaties kopā. Priecājaties par mazajām uzvarām, kas ir ceļš un lielajiem mērķiem! man bija svarīgi sakārtot savu ēdienkarti, jo īstermiņā nomest daudz, nav labs variants. Lai iegūto to svaru, kādu es vēlos, ir jāpaiet ilgam laikam.. šis ir tikai sākums.. Tagad tik jāturpina skrituļslidas gaida, kad beidzot viņas uzvilkšu un tad arī beigsies mierīgie mājās sēdēšanas varianti. Nu, vismaz es tā ceru
🌹Solvita
Kopā -3,4 kg Noteikti būtu lielāks kritums, bet vājais raxturs darīja savu Ar visu to āķis lūpā! Neapstāšos! Paldies ,Ineta, par atbalstu un gardajām receptēm! Tas bija un ir to vērts!
🌹Aija
Kopumā zaudēti 5,5 kg. Jāatzīst, ka pa šīm nedēļām ir bijuši kāpumi un kritumi, bet kopumā esmu apmierināta, jo nemocīju sevi un arī neko daudz neaizliedzu, ja zināju, ka būs svētki, tad iepriekš mazliet pievilku jostu un svētkos atļāvos kādu papildus gaļas gabaliņu un lašmaizīti. Tāpat arī zināju, ka ikdienā nespēšu atteikties no kafijas ar pienu (dzeru latte), tādēļ ņēmu strauju svara nomešanu ar domu, ka nāks vēl klāt kalorijas no 2 standarta Lattēm, ko izdzeru dienā, ka mazajiem bērniem gatavojot ēst, tāpat pagaršošu kā tas garšo. Ka meitiņa bieži vien prasīs, lai jaunos produktus pagaršoju sākumā pati, tā lai viņa redz un tikai tad pati ēdīs. Tādēļ pa mazam kumosiņam savācās kaut kas klāt. Bet esmu ļoti apmierināta. Paldies, par iespēju saprast niansētāk kā vajadzētu paskatīties uz uzturu.
🌹Agnese
Man kopumā zaudēti 4,2 kg (šonedēļ kritums ir tikai 100g gan, bet es jau rēķinājos, ka kādā brīdī tas sāk notikt lēnāk, vajadzīgas papildus aktivitātes). Man ir prieks par paveikto. Ļoti patīk Inetas receptes un arī turpmāk darbošos un ēdīšu pēc šāda principa, jo tā es jūtos vislabāk. NEdrīkstu palaist pašplūsmā tās lietas, jo tad viss ieņem savu gaitu. Ļoti gaidu to mirkli, kad atvērsies zāle, jo mājās es daru, bet tas nav tas, kas man patīk.
🌹Baiba
Kopā – 4.3 kg. Smuks lēciens pretī pavasarim! Lietošanas instrukcija ēdienkartēm nu ir mans mīļākais desktop! Un, Ineta, Tava edunsporto lapa ir super ceļvedis un iedvesma visiem, kas tur ieiet. Tik vienkārši, saprotami un dāsni! Neizsakāms paldies Tev un visām grupas meitenēm par atbalstu! Lai prieks turpināt!
🌹Justīne
Kopumā zaudēti 4,6 kg. Gāja dažādi,bet kopumā viegli.Receptes ļoti vieglas,ātri pagatavojamas un gardas.Ne reizi nejutos badā.Paldies Inetai!Jūtos ļoti labi,esmu sakārtojusi attiecības ar ēdienu un esmu pārliecināta,ka tas vēl ir tikai sākums.
🌹Vita
Man vakar svari rādīja 90.2 (-0.6) un kopumā noapaļoti ir zaudēti teju 4 kg. Ja precīzi, tad 3,8 kg. Un es esmu pietuvojusies svaram, kas sākas ar 8.!!! Tas būs tik fantastiski! Pa šo laiku man vislabāk patīk tas, ka esmu sākusi izdalīt ēdienreizes, lai visa diena nepaiet vienā ēšanā! Un kafija/tēja bez cukura, vairāk ūdens, nē baltmaizei un vairāk pastaigu -dara brīnumus! Ar ēdienkarti es grēkoju, jo man gatavot principā nepatīk un pārējie ģimenē gribēja ēst, kā līdz šim, tāpēc tādu dubultu slodzi nepavilku. Bet rezultāts tāpat ir! Un es esmu te tik daudz ko jaunu uzzinājusi par veselīgu ēšanu un sportošanu! Un es varu uzvilkt jau bikses, kas ir par izmēru mazākas! Paldies liels jums visām par atbalstu un zināšanām!
Un paldies Inetai par izaicinājumu un lielo ieguldīto darbu! Un es beidzot pati sev patīku fotogrāfijās! Iepriekš nefočējos jau kādu gadu, bet vakar bija dēlam 1 gadiņa jubileja, līdz ar to uztaisījām skaistas bildes (mājās paši), un tāds prieks izskatīties daudz skaistāk foto!
I🌹lze
Kopā -3,8 kg! Bikses sāk palikt vaļīgasapzinos savas vainas, rakstura vājumu un nepatīk gatavot ēst. Tāpēc , piebiedrojos turpmākajam ceļam, jo daudz vēl priekšā. Bet kompānijā vieglāk atgriezties uz pareizās takas! Visām novēlu sasniegt iecerēto!
🌹🌹Gints

Kopš 1.marta zadēti – 4.4 kg. 11.01. uzkāpjot uz svariem, pirmo reizi mans svars pārkāpa 100 kg robežu (100.9). Sapratu, viss, tā turpināt nedrīkstu. Sākotnēji pats, salasoties informāciju, mēģināju sastādīt ēdienkarti, palielināt fiziskās aktivitātes, lai nomestu liekos kg. Bet es ātri sapratu, ka es neprotu pareizi (daudzveidīgi) sastādīt sabalansētu ēdienkarti. Mana kolēģe ieteica paskatīties www.edunsporto.lv

un ilgi nebija jāgaida, kad jau pieteicos šim projektam. Es Inetai varu pateikt tikai milzum lielu paldies par šīm 4 nedēļām. Tās man iemācīja mazliet citādāk paskatīties uz ēdienu, sapratu, ka arī veselīgi ēdot var labi un galvenais garšīgi paēst. Ja jau manam jauneklim viss garšoja, tātad viss ir OK Brīžiem Inetas norādītās ēdienreizes apjoms nebija apēdams. Rakstot projektam pieteikumu, man bija 95.4, bet uz 1.martu 93.2. Meitenes, es jums visām novēlu neapstāties pie sasniegtā. Ir jāsaprot viena lieta, šis ir tikai sākums un turpinājumam ir jābūt tieši tādam pašam. Jā, uznāks vājuma brīži, gribēsies sevi palutināt, bet ilgtermiņā visam būtu jābūt tā kā šajās 4 nedēļās. Es vēl neesmu sasniedzis savu mērķi, bet tiešām ar milzīgu pārliecību uz to eju. Esiet pārliecinātas par sevi, jūs visas sasniegsiet savu mērķi, lai veicas jums un jūsu ģimenēm. P.s., iedvesmai mazs attēls no mana sasniegtā – 11.01.-30.03. Es nezinu – smieties vai raudāt. Man neder vairs nevienas bikses, nevienas! Bet pie jaunām netieku. Esmu jau vecākajam dēlam pāris atņēmis. Krekliem vairs nesprāgst vaļā pogas un plauktu dziļumos ir atrasti sen nevalkāti polo krekli.

🌹Liene
Kopā – 3 kg. Priecājos,ka izdevās iekustināt šo procesu un atteikties no nakts ēšanām un nevajadzīgajiem sāļajiem našķiem.
Paldies Liels, INETAI , par neparastajām receptēm un ieguldīto darbu, aprēķinot mums KATRAI nepieciešamo uztura plānu!
Lai gan es biju ceptu olu atkarībniece gadiem, tagad es iemīlēju dažādas omletes. Un labākais ir tas, ka vīrs prasa, lai pagatavoju arī viņam, jo ir tik garšīgi un sātīgi.
Es mēneša laikā ieguvu Tiiiiiiiik daudz vērtīgas informācijas, ka atliek vien turpināt iesākto.
Kūku es vakar neizcepu, netiku līdz veikalam, bet Lieldienās, vienu noskatītu Inetas Kūciņu pagatavošu.
Otrs mans lielākais prieciņš ir par virtuves svariem, man prātā nebija ienācis cik sver tas, ko mēs ēdam un reizēm ēdām par daudz.
Paldies arī meitenēm, par atbalstu, viedokļiem un kopā būšanu! Mums jau ir izdevies un izdosies vēl vairāk!
🌹Lilija
Pavisam kopā zaudēti- 3,5 kg. Liela pateicība Inetai par garšīgo, interesanto tievēšanas procesu! Kad uzsāku šo maratonu, gandrīz gada laikā biju saviem spēkiem zaudējusi no 8,5 kg (no 72 kg uz 63,50 kg). Taču tieši Inetas sastādītā ēdienkarte un fantastiskās receptes blogā iedeva trūkstošās zināšanas par veselīgu uzturu, veselīgiem cukura aizvietotājiem, gardām receptēm visam mūžam. Tievēju es, un vienlaikus ar gardiem ēdieniem mielojās visa ģimene! Ineta ātri iekaroja manu uzticēšanos viņai uztura jautājumos, jo ēdienkartē viss bija līdzsvarots, sarēķināts, garšīgs un galvenais – ēdams visa mūža garumā. Es noteikti turpināšu nomest visu lieko svaru līdz veselīgam svaram, lai pierādītu sev, ka iespējams ir viss, arī manos nieka 40 gados, kad dzīve tikai pa īstam sākas! Novēlu visiem atrast un radīt sevis labāko versiju, jebkurā vecumā, jo vecums ir tikai cipars pasē! Vēlreiz liels paldies Inetai par visu, ko viņa dara, un kā iedvesmo mūs kļūt par skaistākiem, veselīgākiem cilvēkiem
🌹Agita
Kopā pazaudējušies – 4.1 kg! Šis ir tikai sākums. Turpināšu iesākto . Paldies par pareiza uztura skaidrojumu, receptēm un atbalstu!
🌹Līga
Prieks par visiem rezultātiem! 4 nedēļās kopā zaudēti -4kg. Paldies par tik daudzām garšīgāk un diētiskām receptēm! Edunsporto esmu izdaudzinājusi jau laikam visiem. Es nemaz nezināju, ka ir tik daudz miltu veidu,ko varu ieviest savā ģimenē. Es noteikti turpināšu, man nevienā brīdī nebija grūti, jo šis ir tik forši-ēst garšīgi un kļūt vieglākai un veselīgākai! Izdošanos mums visām!
🌹Liene
Inetas lieliskais izaicinājums atvēra acis un durvis jaunai dzīvei, jo tik tiešām – šī nav diēta, šī ir atslēga uz veselīgāku, laimīgāku un pašpārliecinātāku dzīvi.Vājuma brīžos, kad skatos uz bulkām veikalā, galvā redzu tos visus tauku un cukura ciparus.Šis mēnesis pamainīja manu redzējumu un noteikti izmainīja ikdienas nejaukos ieradumus. Paldies!
🌹Maruta
Kopā pa šīm 30 dienām nu ir nomesti 8,7 kg, esmu pati ļoti pāsteigta par rezultātu! 🌹 Mājas lapu edunsporto.lv biju redzējusi, ar skepsi paskatījos receptes un uz kādu laiku aizmirsu par šo. Bet kad svari rādīja 88 sapratu ka kaut kas jādara, bet nesapratu ko, un tad uzgāju edunsporto.lv rakstu par to -ja tu nevari nomest svaru tad tev nav kaloriju deficīta – tā skarbi bija uzrakstīts. Un tad nolēmu – kas būs, būs, ir jāmēģina un pieteicos – lai gan sākumā skatījos uz šo ēdienkarti ar lielu skepsi, likās nu kas tad par lavašiem, tortiljām un kēksiem un pīrāgiem! Bet svari rādīja labas lietas pat kauns atzīties, bet es sākumā pārskaitīju kalorijas, jo neticēju ka tā var būt – tik daudz ēdot var tievēt, bet kopš svari rāda pretējo, ticu Inetai. Ineta, milzīgs paldies svētīgu darbu Jūs darat. Cik labi būt tievākam, vieglākam! Zinu, ka apkārtējie ir pamanījuši manas pārmaiņas un divas kolēģes jau ir pieteikušās jaunajam – aprīļa izaicinājumam pie Inetas!
🌹Inga
Pa 4 nedēļām kopā 5 kg zaudēti. Paldies, liels, Ineta par jaunām zināšanām,pieredzi,iedvesmu un, ka mani bez olu neēdāju paņēmi:) esmu ļoti priecīga,ka atrados šajā izaicinājumā,jo gaidīju to brīdi,kad varēšu pievienoties,es viennozīmīgi turpinu(pagāšnedēļ jau pārskaitīju naudiņu).Liels liels paldies Tev, katram novēlu šeit atrasties un saprast par un ap ko grozās lietas.
🌹Linda
Projekta laikā kopā nomesti 3,7 kg! Programmu ievēroju pilnībā izņemot divas atkāpes: no rītiem, klāt pie atļautā kcal skaita, izdzēru vienu latte (gan ar 0.5% pienu) un sestdienas vakaros dažreiz sagrēkoju ar kādu sarkanvīna glāzi un makarūnu . (Tāpēc arī ņēmu strauju svara zaudēšanas programmu, lai tas kaut mazliet izbalansē šīs manas divas vājības )
Kopumā šī bija ļoti laba pieredze ar daudziem ieguvumiem: neskaitot nomestos kilo un labāku sejas ādu, esmu pieradinājusi sevi gatavot (ko līdz šim man īpaši nepatika darīt), es un mana ģimene tagad ēdam daudzveidīgāku ēdienu. Man nav sajūtas, ka sevi kā ierobežoju, bet svars pamazām iet uz leju. Protams turpināšu līdz sasniegšu apm. 57kg un tad jau tālāk ar svara uzturēšanas kaloriju skaitu.
🌹Mīļš paldies Jums meitenes par kompāniju un īpaši liels paldies Tev Ineta, Tu esi paveikusi un joprojām veic milzīgu un brīnišķīgu darbu!
🌹Aija
Paldies Inetai, bet sirdī vienkārši neizmērāms, cik daudz iedvesmas saņemts no Jums. Šis deva atspērienu saņemties. Galvenā vērtība man: iemācīties kalkulēt ēdienu Bija lietas, kas neizpildījās par 100%.Vēlreiz un vēlreiz nebeigšu teikt mīļu paldies Inetai par līdzās būšanu it visā: brīnišķīgās receptes, uzmundrinājumi, padomi, ieteikumi, Jūsu paldies mums par katru izdošanos mazo veiksmīti tiecoties uz mērķi. Un mans mērķis( varbūt skan dīvaini), ir neviss kg, kuri arī ir ne mazsvarīgi, bet atgūt sievišķīgo jostiņu (vidukli), un lūk, kopā ar Inetu uz to iešu, tātad, uz tikšanos aprīlī.
🌹Evita
Es tagad raudu. (Prieka asaras) Veikali ciet, bet kleitas daudzas par lielu. Daudzas man tādas riktigi brīvi krītošas,tagad par daudz krītošas.
Ineta, es beidzot varu uzvilkt kleitas,kas sen stāk skapī, tik nav kur iet. Es priecīga.
🌹Sigita
Zaudēti kopā – 3,2 kg. Protams, būtu gribējies vairāk, bet priecājos par to pašu. No šī projektiņa esmu guvusi ļoti daudz.daudz jaunas receptes. Cik forši, ka ēdot arī keksiņus, pīrāgus un kūciņas varam tievēt. Mana ģimene arī priecājas, ka nu varot est dažnedažādus gardumus. Liels paldies, Tev Inetiņ, par foršām receptēm un motivējošiem padomiem!
🌹Viktorija
“Nomet lieko” ietvaros nomesti liekie 5 kg. Paldies Ineta par pirmo spērienu, noteikti vèl turpināšu un pie sasniegtā neapstāšos.
🌹Rita
Tik dīvaini liekas, ka jau ir pagājušas šis 4 nedēļas. Sākumā nevarēju saprast, kā būs.. bet rokas tiešām mazāk stiepās pēc končām un citiem saldumiem. Kafija ar cukuru man sen jau kā ir tabu un par to priecājos. Bet arī arī bija reizes, kad var vīru pasutijam ēdienu. Tur gan skatījos tomēr tādu veselīgāku variantu no iespējamā. Bet pamanīju, ka ēdot kaut ko no tā, ko ēd manejie, man kaut kā negaja pie sirds. Šis jau ir pierasts un iegājis. Šodien nopirku diļļu sāli. Nav ne mazākās nojausmas kas tas ir un ko ar to darīt, bet gan jau atradīšu, kur pielikt Receptes tik foršas un vieglas. Mēģināšu saņemties kādai kūkai uz Lieldienām
🌹Inga
Jā! Bads ne tuvu nav stāvējis……šī ir visvienkāršākā svara zaudēšana kādu esmu pieredzējusi. Paldies, Tev Inetiņ!!🌹