Kaut kas neticami maigs un gards! Esmu jau atkal pārspējusi pati sevi! Uz šodienu laikam šī, nu ir mana favorīte !
Sastāvdaļas (20 cm diametrs)
2 biskvītiem

2 olas
1 banāns (127 gr)
50 gr dateles
50 gr vājpiena kefīrs
70 gr kviešu pilngradu milti
20 gr apjoma saldinātājs – eritritols, ko pievenos putojot olu baltumus (bet var iztikt arī ar banānu un dateļu saldumu)
1/2  tējkarote soda
Vārītajam piena krēmam
250 gr piens (man bija 2,5%)
20 gr kukurūzas ciete
1 ola
Saldinātājs intensīvais (www.trufit.lv, skat.attēlu zemāk)
Vanilīns
250 gr svaigais siers Ricotta Lago Maggiore (skat.attēlu zemāk, 6%, nopērkams XXX Maximās, citur neesmu redzējusi. Bet var izmantot arī 11% Ricottu)
Biskvītu piesūcināšanai: 2 tēk. šķīstošā kafija+saldinātājs
Tortītes virsmai-dekorēšanai
50 gr saldais krējums 35%
260 gr kulinārijas biezpiens “Baltais”.
40 gr eritritols (var likt arī citu saldinātāju)
Pagatavošana
Biskvītu gatavošana 

1. Dateles aplej ar karstu ūdeni un izmērcē mīkstas. ~ 20-30 min.
2. Olām atdala baltumus.
3. Olu dzeltenumiem pievieno kefīru, sagrieztu banānu un sablendē. Pievieno sodu – samaisa un noliek malā, lai soda “iedarbojas” (masa kļūst “pufīga”).
4. Pievieno izmērcētās dateles un atkal kārtīgi sablendē.
5. Pievieno miltus, samaisa. Un noliek malā ļaujot ~ 5 min uzbriest.
6. Pa to laiku saputo olu baltumus stingrās putās. Sākumā saputo  tos vieglās putās. tad pievieno 20 gr eritritolu un saputo stingrās putās.
7. Pakāpeniski iemaisa olu baltumus mīklā – maisot tos  lēnām un neizceļot karoti no mīklas (lai olu baltumi nenosēžas). Mīklu sadala divās vienādās daļās.
8. Mīklu sadala 2 daļās un cep divus biskvītus ~ 30-35 minūtes 175 grādos. Atdzesē.
Gatavo vārīto krēmu
1. Katliņā lej 250 gr pienu, pievieno olu, kukurūzas cieti, saldinātāju, vaniļu un bez apstājas maisot karsē, līdz masa sabiezē. Noliek malā atdzesēties – pārklājot trauku ar pārtkas plēvi, kas pieskaras krēmam-lai netiek klāt gaiss un neveidojas plēvīte.
2. Kad vārītais krēms atdzisis – saputo ar 250 gr Ricotta. Ja nepieciešams pievieno vēl saldinātāju.
Pagatavo stipru un saldu kafiju: aplej vai, nu dabīgo kafiju, vai 2 tējkarotes šķīstošās kafijas  ar ~ 150 r ūdens un saldina to.
Gatavo torti
1. Liek pirmo biskvītu, apliek apkārt acetona plāksni un pa virsu konditorejas riņķi. un ļoti bagātīgi piesūcina ar saldo kafiju. Nežēlojiet kafiju!
2. Pa virsu klāj pusi no krēma.
3. Pa virsu krēmam liek otru biskvītu. Piesūcina arī šo biskvītu ar  saldo kafiju un klāj pa virsu atlikušo krēmu. Izlīdzina un liek  ledusskapī, lai kārtas “sasūcas”.
No rīta dekorē
1. Saputo 50 gr saldo krējumu (35%), pievieno 260 gr kulinārijas biezpienu “Baltais” un  40 gr eritritolu  (saldinātāju šeit var izmantot arī citu, vai miksēt eritritolu ar kādu no pilieniem).
2. Ar pavisam nedaudz krēma apsmērē maliņas.
3. Maliņas,izmantojot platu galda nazi aplipināju ar  jau iepriekš gatavotiem, samaltiem ingvera cepumiem (20 gr sanāca tikai), kurus biju izcepusi laiku atpakaļ un samalu. Iebēru to slēgtā hermētiskā traukā un izmantoju tos,  kad nepieciešams. Tā kā bieži cepu tortes, man tā liekas ļoti ērti. Otrs variants: sagrauzdē Ķelmēnu rupjmaizi, samaļ un uz pannas apgrauzdē ar eritritolu kopā.
( Recepte cepumiem šeit: https://www.edunsporto.lv/?p=16508)
4. Pārējo krēmu liek konditorejas maisiņā, nogriež galu un izspiež uz tortes mazas “bumbiņas”. Pārkaisa ar kakao. 
Tortīte sanāca ļoti mīksta, maiga un garda.
Uzturvērtība visai porcijai (1160 gr)
OB = 95 gr, OH = 164 gr, T = 62 gr, Kcal = 1624
Uzturvērtība 100 gr
OB = 8,1 gr
OH = 14,1 gr
T = 5,3 gr
Kcal = 140