Tad, kad olu maizītes kļūst par kaut ko īpašu.
Sastāvdaļas ( 4 gab x 10 cm, vat 2-as lielākas)
Mīklai
1 ola
200 gr vājpiena biezpiens
60 gr milti (es izmantoju kukurūzas miltus)
1/2 tējkarote cepamais pulveris
Sāls
Pildījums
3 vārītas olas
40 gr 10% siers
20 gr zaļie lociņi
70 gr dabīgais jogurts
100 gr olu baltums
Sāls, garšvielas
Pagatavošana
Olu samīca  ar biezpienu. Pievieno sāli, miltus un cepamo pulveri. Mīklu sadala 4 daļās (vai 2-ās). Sarīvē olu, sieru un sajauc tos ar olu baltumu, jogurtu un lociņiem. Pievieno pēc vajadzības sāli, garšvielas. Mīklu liek formiņās ( ja nav formas, veido formiņas ar rokām tieši uz cepamā paklājiņa)  Sadala pildījumu un liek cepties 180 grādos ~ 25-30 minūtes.
Uzturvērtība visai porcijai (712 gr) OB = 102 gr, OH = 48,8 gr, T = 31 gr, Kcal = 920
Uzturvērtība 1 gab OB = 25,5 gr, OH = 12,2 gr, T = 7,7 gr, Kcal = 230