Šis ir kaut kas neticami maigs un gards. Ēdīs visi, pat tie, kas nav uz diētas. Pēc garšas atgādināja veco, labo Staburadzes “Ķiršu kaprīzi”. Tagad tā būs mana “Kaprīze”. 
Sastāvdaļas
(forma 20 cm)
 2 ripām
2 olas
1 banāns (114 gr)
80 gr dateles
50 gr dabīgais jogurts
10 gr kokosriekstu eļļa (vai sviests)
60 gr pilngraudu kviešu milti (var uz pusēm ar klijām)
10 gr kakao
1 tējkarote soda

Krēmam
300 gr vājpiena biezpiens (no paciņām labāk – viendabīgāks, krēmam labāks)
250 gr svaigais siers Ricotta (11%)
Saldinātājs, vanilīns

Ogu krēmam
400 gr  saldētie ķirši
10 gr kukurūzas ciete
Saldinātājs pēc izvēles
Pagatavošana
1. Dateles aplej ar vārošu ūdeni  un atstāj izmirkt.
2. Ķiršus liek katliņā, pievieno pēc vajdzības saldinātāju un maisot vāra, līdz sāk atdalīties sula. Pievieno 10 gr cieti, maisot karsē, līdz masa sāk biezēt. Noņem no uguns un noliek atdzist.
3. Olām atdala olu baltumus.
4. Olu dzeltenumus sakuļ ar banānu, kakao, jogurtu, kokosriekstu eļļu, sodu
5. Pievieno izmirkušās dateles  un visu vēlreiz ļoti kārtīgi sablendē.
6. Pievieno miltus. Noliek malā nedaudz “uzrūgt”.
7.  Olu baltumus sakuļ stingrās putās un uzmanīgi iemaisa mīklā.
8.  1/2 no mīklas lej formā, izlīdzina un cep ~15-20 minūtes 180 grādos. Izņem un uzmanīgi izgāž no formas. Formā lej otru pusi mīklas un cep otru biskvītu.
9. Krēmam: biezpienu sablendē ar svaigo sieru, saldinātāju, vanilīnu.
9. Krēmu smērē uz ripas, pa virsu liek ogu kārtu. Virsū otru ripu un pa virsu atlikušās ogas.
Uzturvērtība visai porcijai (1394 gr) OB = 102,8 gr, OH = 221,3 gr, T = 55 gr, Kcal = 1829
Uzturvērtība 100 gr
OB = 7,3 gr
OH = 15,8 gr
T = 3,9 gr
Kcal = 131