Krāsu varavīksne vienā šķīvī!
Sastāvdaļas
300 gr vistas fileja
100 gr kuskuss
1 kālis (333 gr)
1 burkāns (234 gr)
1 sīpols (80 gr), ķiploki
1 brokolis (350 gr)
1 paprika(160 gr)
~500 gr ūdens
Pagatavošana
Vistas fileju sagriež mazākos gabaliņos un iemarinē (es to daru iepriekšējā vakarā). Liek pannā ar sagrieztu sīpolu un ķiploku un izsautē, pievienojot nedaudz ūdeni (~100 gr).  Otrā pannā nomizo un sagriež gabaliņos cietākos dārzeņus: kāli un burkānu. Nedaudz apcep uz  minimāli iesmērētas pannas, pēc tam, pievieno ~200 gr ūdeni, garšvielas un sautē. 100 gr kuskusu aplej ar 200 gr vāroša ūdens, uzliek virsū šķīvi un ļauj piebriest. Kad pa pusei gatavi kāļi un burkāni, pievieno sagrieztu papriku un brokoli – sautē visu gatavus. Tad pievieno gatavo vistas fileju pie dārzeņiem un iemaisa kuskusu.Labu apetīti.
Uzturvērtība visai porcijai (1957 gr) OB = 102,1 gr, OH = 145,2 gr,  T = 10,3 gr
Kcal = 1079
Uzturvērtība 100 gr
OB =5,2 gr
OH = 7,4 gr
T = 0,5 gr
Kcal = 55