Vakardien nejauši ieraudzīju RIMI jaunu produktu: pilngraudu tortilju (66% pilngraudu milti, ja vien tam var ticēt) un nolēmu to izmēģināt brīvdienu rītā pagatavojot ar sieru-biezpienu uz zaļumiem pildītus stūrīšus. Bija labi! Ko līdzīgu biju pamēģinājusi ar saldo vaniļas biezpienu un mazajām parastajām tortiljām.
Sastāvdaļas ( 2 porcijas – 4 stūrīši)
100 gr vājpiena biezpiens
70 gr siers Spēkavīrs vai 10% siers
1 ola
Sāls (pēc vajadzības, es nelieku)
20 gr zaļumi-lociņi, dilles
2 x 63 gr  pilngraudu tortiljas  (RIMI 66%)
Pagatavošana
Sajauc biezpienu, sarīvētu sieru, zaļumus, olas dzeltenumu, pavisam nedaudz sāli, ja nepieciešams. Baltumu atstāj maliņu nosmērēšanai. Pārgriež abas tortiljas uz pusēm.Nosmērē maliņas ar olu baltumu. Sarullē “tūtīti”, kurā liek pildījumu, ar pirkstiņiem aizspiež/aizlīmē ar olu baltumu nosmērētās maliņas un liek uz sakarsētas pannas uz pāris minūtēm zem vāka apcep no abām pusēm .Atdzesē un bauda brokastis (vai mikroviļņu krāsnī uz 1-2 min)
Uzturvērtība visiem 4 tortiljas stūrīšiem
OB = 64,6gr
OH = 65,2 gr
T = 27,1 gr
Kcal = 716, tātad 1 gab. ~180 kcal.