Šie salāti iederēsies uz jebkuru viesību galda! Man i TOP salāti Nr.1  Vienreizējs salikums,  garšīgi, sātīgi- no sirds iesaku jums tos pamēģināt  pagatavot!
Sastāvdaļas

1 bundža konservētas sarkanās pupiņas (220 gr)
1 bundža konservēta kukurūzas (295 gr)
165 gr krāsaina paprika (sarkana + oranža)
250 gr cherry tomātiņi
150 gr zaļie lociņi (vai 75 gr puravs + 75 gr lociņi)
200 gr romiešu salāti
Mērcītei
250 gr dabīgais jogurts
1 gatavs (mīksts) avokado (120 gr)
1 buntīte kinza (koriandrs) (20-30 gr)
Vai jebkuri citi zaļumi: dilles, pētersīļi,
1/2 laima sula
3 -4 (10 gr)ķiploka daiviņas
2-3 ēdamkartotes vīna etiķis
Sāls, pipari (citronpipari – atkarīgs cik pikantus vēlaties)
Pagatavošana
1. Pagatavo mērci: kinzu salki sagriež, pievieno avokado, jogurtu, laima sulu, ķiploku, vīna etiķi, sāli piparus un kārtīgi sablendē viendabīgā masā. Garšu “pieregulē” pēc savām vajadzībām ar sāli, pipariem.
2.Sagriež plāni romiešu salātus, papriku, cherry tomātiņus, lociņus.
3. Visu liek bļodā un sajauc ar mērcīti.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1830 gr):  OB = 64,3 gr, OH = 128,6gr, T = 23 gr, Kcal = 1036,7
Uzturvērtība 100 gr

OB = 3,5 gr
OH  = 7 gr
T = 1,2 gr
Kcal = 57

Es vēl papildus pievienoju 60 gr tīģergarneles, nu, tas vispār  bija “bomba”….:) Vakariņu porcija 300 gr salāti un 60 gr garneles: kopā 225 kcal.