picture-038 picture-044picture-052

Jau labu laiku sapņoju par zivju kotletēm. Un te nu tās ir.
Sastāvdaļas
1050 gr līdakas fileja (vai jekura cita liesa zivs)
3 olas
170 gr krēmsiers “Latgale”
40 gr basmati rīsi (vai citi graudaugi)
1/2  paprika (90  gr)
25 gr dilles
10 gr pētersīļi
Ķiploks, garšvielas
Pagatavošana
Līdakas fileju samaļ. Papriku, zaļumus smalki sagriež.Visu sajauc, pievieno olas, rīsus, sieru, izspiestu ķiploku, garšvielas. Ar karoti liek uz cepamās plāts, un veido skaistus „burgerus”. Cep 180 grādos gatavas. Pasniedzu ar puķkāpostu- ķirbju biezeni.
Uzturvērtība visai porcijai (1550 gr) OB = 242,4 gr, OH = 42,5 gr, T = 48,8 gr, Kcal = 1585
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 60,7 gr, OH = 10,6 gr, T = 12,2 gr, Kcal =397